Budget royal look: Letizia gespot in Stradivarius-broek

Een royal die geen dure prijskaartjes nodig heeft om er stralend uit te zien: zo zien we ze het liefst.

Tijdens een werkbezoek aan Colombia bewijst Letizia opnieuw dat royal looks niet noodzakelijk ook een royal prijskaartje te hoeven hebben. De Spaanse koningin verschijnt van top tot teen in budget fashion, en weet zelfs weg te komen met een broek van de Stradivarius. 

Colombia

Koningin Letizia arriveerde gisteren in het Colombiaanse Cartagena om, zo luidt het officiële Instagram-profiel van de Spaanse royals, “te leren over het werk dat de Spaanse Samenwerking al tientallen jaren in Colombia ontwikkelt.” En een royal bezoek van een koningin vraagt om een keurig japonnetje met bijpassende muiltjes – zou je denken. Maar Leti dacht daar duidelijk anders over. Zij verscheen in een casual budget look waarin we d’r bijna niet hadden herkend.

Spaanse mode

Ze mag dan een verre reis maken voor haar werk als koningin, qua mode houdt Letizia het dicht bij huis. De vorstin stapte het vliegtuig uit in een beigekleurige cargo broek van het Spaanse merk Stradivarius. In ZARA hebben we Leti al eens zien verschijnen, maar dit budgetmerk lijkt nieuw in haar royal kledingkast. De koningin combineerde de broek met een witte blouse en veterlaarzen van het eveneens uit Spanje afkomstige merk Panama Jack. Hoewel we wellicht wat meer glam hadden verwacht, kunnen we niet anders zeggen dan dat Leti deze look weer rockt als niemand anders zou kunnen.

Stradivarius

Hoewel de Stradivarius-broek vers geshopt is door Letizia – pardon, haar personal shopper – is-ie helaas niet meer te bemachtigen in de winkel. Het goede nieuws daarentegen is dat de webshop volstaat met vergelijkbare modelletjes. Het is dus nog steeds mogelijk om tegen een klein prijsje erbij te lopen à la de Spaanse koningin.

Bron: Instagram @royalfashionpolice, @casarealdeespagna | Beeld: NL Beeld, Instagram @casarealdeespagna

Laatste nieuws