Máx en Wim-Lex vertoeven in sporty outfits op zeilboot

Da's nog eens wat anders dan de gebruikelijke Natan-japonnetjes en luxueuze pakken.

Waar wij afgelopen weekend met een glas rosé in de ene hand en goed boek in de andere volop genoten van de eerste tropische dagen van het jaar, zochten ook Máxima en Willem-Allexander verkoeling op. Het koningspaar was gisteren te vinden op het water, waar ze in sportieve stijl vertoefden op een zeilboot.

Zeilboot

Met dertig graden op de thermometer hebben Máx en Wim-Lex gisteren het perfecte royal bezoek gepland. Het stel was aanwezig bij de finish van de zesde etappe van de Volvo Ocean Race in Den Haag. Uiteraard mochten de royals plaatsnemen op het dek van een van de snelste zeilboten, en verschenen ze voor de gelegenheid in een geheel toepasselijke, sportieve outfit.

Sportieve look

Geen prinsessenjurken en luxueuze pakken gisteren, maar een heel gebruikelijke zeil-outfit voor onze koning en koningin. Máx verscheen in een donkerblauwe pantalon met bijpassende polo, en droeg aan haar voeten voor de verandering een stel platte sneakers in plaats van de gebruikelijke Gianvito Rossi’s. Wim-Lex was eveneens luchtig gekleed in een beige pantalon met witte polo (want ja, je bent een zeiler of je bent het niet). Om de luchtige zomerlook af te maken, droeg het koningspaar dezelfde pet. Tja, je mag dan blauw bloed hebben – de zon blijft net zo fel, dus een goede bescherming is op z’n plaats.

Bron: NL Beeld

Natan of ANWB?

Hoewel we nog niet hebben kunnen achterhalen waar Máxima en Wim-Lex gewinkeld hebben voor deze outfit, hebben we zo’n donkerbruin vermoeden dat het deze keer geen Natan of Claes Iverson is. De plaatselijke ANWB-winkel komt dichter in de buurt. En hoewel we Máx natuurlijk al te graag in een gloednieuw japonnetje met bijpassende muiltjes zien verschijnen, geven we het koningspaar groot gelijk om in een wat comfortabelere outfit te komen opdagen.

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld 

Laatste nieuws