Opnames serie over Máxima begonnen: Videoland deelt eerste kiekje vanaf set 

Op de verschijningsdatum moeten we nog even wachten, maar de kop is eraf.

Voordat we de nieuwe dramaserie over Máxima kunnen bingen, moeten we nog even geduld hebben. Maar het goede nieuws is dat de opnames voor de serie zijn begonnen. Op Instagram deelt Videoland het eerste kiekje vanaf de set.

New York

“De opnames voor de Videoland-serie Máxima zijn gestart!”, schrijft Videoland enthousiast op Instagram. “De eerste draaidagen zijn op dit moment in New York. De serie met Delfina Chaves en Martijn Lakemeier in de hoofdrollen is vanaf volgend jaar te zien.” Nog minstens een halfjaar geduld dus, maar het is tóch fijn om te weten dat er schot in de zaak zit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Verfilming

De zesdelige serie die op dit moment in de maak is, is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten. Dat boek verscheen in november 2021, en wordt nu dus verfilmd. In plaats van het ons zelf te moeten inbeelden bij het lezen van het boek, krijgen we nu dus een écht kijkje achter de paleisdeuren. Van Máxima’s jeugd in Argentinië tot aan haar huwelijk met Willem-Alexander, we hopen het allemaal te zien in de serie.

Hoofdrollen

Wie in de huid van onze koningin kruipt? Niemand minder dan de Argentijnse actrice Delfina Chaves. Hoewel zij in Nederland nog vrij onbekend is, heeft ze al behoorlijk wat grote, internationale titels op haar naam staan. Zo was ze eerder te zien in de Netflix-series The Secret of the Greco Family en Edha, en straalde ze op HBO Max in de show Rap Battlefield. De rol van Wim-Lex wordt vertolkt door Martijn Lakemeier, die als jongste acteur ooit een Gouden Kalf won voor de film Oorlogswinter.

Wanneer de serie precies op Videoland verschijnt is nog niet bekend, maar we zullen in ieder geval tot 2024 geduld moeten hebben. In de tussentijd dan nog maar een keer The Crown op repeat

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @videolandonline

Laatste nieuws