Op de recycle-tour: Máxima verschijnt opnieuw in ZARA

Kleurrijk en betaalbaar: dit is hoe we Máx het liefste zien.

Een koninklijk bezoek aan de Waddeneilanden betekent natuurlijk veel lachen, handjes schudden en beleefde gesprekjes voeren, maar ook stijlvolle outfits zijn onmisbaar. Dat moet Máxima ook gedacht hebben, want gisteren verscheen ze in opvallend én betaalbaar okergeel. 

Kledingwissel

Máxima en Wim-Lex hopten de afgelopen dagen van het ene Waddeneiland naar het andere, en gisteren waren Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog aan de beurt. En waar onze koningin dinsdag op Texel nog in een nieuwe, ton sur ton roze look van Claes Iverson verscheen, switchte ze al snel naar een Natan-pak dat we al eerder hebben gezien.

Bron: NL Beeld

Recycling

Die recycling-tour lijkt Máx door te zetten, want gisteren verscheen ze in een outfit die niemand is vergeten. Het betrof een okergeel pak van ZARA, dat ze eerder al droeg tijdens een werkbezoek in Den Haag en een bezoek aan een camping in Oostkapelle. Maar Máx zou Máx niet zijn als ze het pak deze keer in een nieuw jasje wist te steken. Voor het bezoek aan de Waddeneilanden combineerde ze ‘m met een net zo gele Natan-jas, een zwarte clutch van Carlend Copenhagen en een artistiek hoofddeksel van Laura Noetinger.

Het slechte nieuws is uiteraard dat het ZARA-pak uit een oudere collectie is, en daardoor niet meer in de schappen ligt. Gelukkig komt de winkelketen regelmatig met soortgelijke looks, en is het verre van uitgesloten dat onze Máx binnenkort weer een nieuw exemplaar bemachtigt. Geduld is een schone zaak zullen we maar zeggen!

Bron: NL Beeld

Opnieuw dus een geheel gerecycelde outfit, want nieuwe items hebben we niet kunnen ontdekken. En hoewel wij natuurlijk niet vies zijn van wat vers geshopte items, kunnen we niet anders zeggen dan dat Máxima de duurzame trend rockt als geen ander.

Bron: Blauw Bloed, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws