Máxima arriveert pretty in pink op Texel

Ondanks het regenachtige weer weet Máx opnieuw in stijl te verschijnen.

Waar onze koning en koningin dit weekend nog een retourtje boekten voor de veelbesproken kroning van Charles, staat vandaag alweer een nieuw royal bezoek op de planning. Vanochtend arriveerden Máxima en Wim-Lex – ondanks de regen die met bakken uit de hemel viel – geheel in stijl op Texel. 

Waddeneilanden

In twee dagen tijd bezoekt het koningspaar de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Vandaag zijn de eerste twee Waddeneilanden aan de beurt, en dus arriveerden Máx en Wim-Lex vanochtend per helikopter in het regenachtige Texel.

Stijlvol roze

Gelukkig kreeg het koningspaar bij aankomst meteen een paraplu aangereikt, want Máx’ outfit was té stijlvol om natgeregend te laten worden. Hoewel het buiten grijs en regenachtig is, brengt de koningin met haar ton sur ton roze look behoorlijk wat vrolijkheid mee naar de Wadden.

Bron: NL Beeld

Volgens Modekoningin Máxima betreft het een pak van ontwerper Claes Iversen. De bijpassende roze band in haar haren maken de outfit af – en die beige regenjas over haar arm (die Wim-Lex overigens gewoon over zijn pak heeft aangetrokken) laten we voor deze keer maar achterwege. Overall opnieuw een geweldige look. Laten we hopen dat het roze pak ook roze blijft na hun bezoek aan de Texelse schapenboerderij vandaag…

Vandaag staan ook Vlieland en Terschelling nog op de planning, en morgen volgen Ameland en Schiermonnikoog. We zijn nu al benieuwd wat Máxima daarvoor uit de royal garderobe zal trekken.

Bron: Blauw Bloed, Modekoningin Máxima | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws