Zien: Máxima’s outfit switch op de Wadden

De bandenwisseling van Max Verstappen was er niets bij.

Met bezoeken aan drie verschillende Waddeneilanden op de dagplanning, is één outfit natuurlijk niet genoeg voor een royal. En dus verruilde Máxima gisteravond binnen no-time haar pretty pink-outfit voor een clean white look.

Pretty pink

In twee dagen tijd bezoekt het koningspaar de eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Gisteren waren de eerste drie eilanden aan de beurt, en dus stapte Máxima zoals gewoonlijk geheel in stijl uit de helikopter. De koningin ging voor een ton sur ton roze pak van Hollandse trots Claes Iversen, en maakte haar outfit af met een roze hoedje van Fabienne Delvigne en een beige trenchcoat – oh ja, en een not so fashionable paraplu, maar die was natuurlijk onmisbaar gisteren – zelfs voor de koningin.

Bron: NL Beeld

Kledingwissel

Na veel beleefde gesprekjes op Texel en een hoop handjes-geschud op Vlieland arriveerden Máx en Wim-Lex op Terschelling, waar de koningin het, na onder andere een bezoek aan de schapenboerderij, toch maar eens tijd vond voor een kledingwissel. Haar roze outfit – die waarschijnlijk niet al te lekker kleurde bij de souvenirs die ze per ongeluk had meegenomen van de boerderij – verruilde de koningin voor een witte look. Blijkbaar stond er niet nóg een boerderijbezoek op de planning!

Duurzaam

Bron: NL Beeld

Het pak betreft een exemplaar van Natan, en is gemaakt van scuba stof. En nee, je hebt geen déjà vu: dit pak hebben we inderdaad al eens eerder gezien. Máx droeg de outfit afgelopen maart ook al tijdens het staatsbezoek aan Slowakije. Na Letizia en Kate lijkt dus ook onze Máxima voor duurzaam te gaan!

Bron: Blauw Bloed | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws