Matchende modeprinsessen: deze jurk is een fashion-favoriet van de royals

Kate, Mary, Sophie, en Sarah: allemaal zijn ze dol op dit japonnetje!

Het Britse merk Beulah London heeft het opnieuw geflikt. Vorig jaar schreven we al over hun ‘Ahana Dress’, die bij maar liefst vijf royal ladies in de kast hing. Nu blijkt opnieuw dat de royals massaal hetzelfde jurkje hebben geshopt.

Koninklijk kleedje

Het is de droom van elke designer om een royal te zien die met jouw item aan de haal gaat. Niet alleen vanwege het prestige die dat met zich meebrengt, maar het levert natuurlijk ook een aardig zakcentje op. Het is niet voor niks dat het Kate-effect (en zelfs het Charlotte-effect) japonnetjes en juwelen in één klap doet uitverkopen.

Maar de royals zijn ongetwijfeld ook elkáár een partijtje aan het influencen. Vorig jaar bleek namelijk al dat maar liefst vijf royal ladies aan de haal waren gegaan met de Ahana Dress van het Britse merk Beulah London. Opnieuw heeft het merk goed gescoord met één van hun luxe jurken, want hun Yahvi Dress hebben we inmiddels ook bij een hoop verschillende royals voorbij zien komen. Zo weten de stijlexperts van het Instagram-account @Royalfashionpolice de jurk maar liefst zes keer te spotten!

Favoriet

Zo zagen we Sophie van Edinburgh dit weekend maar liefst twee keer in de Yahvi-japon. Tja, als je de perfecte jurk hebt gevonden: waarom zou je ‘m ook niet direct in meerdere kleuren aanschaffen?

Zo toverde de vrouw van prins Edward vrijdagavond bij een receptie voorafgaand aan de kroning een crèmekleurig exemplaar uit de kast, en droeg ze op zondagavond een versie in vrolijk koraalrood:

beulah london
Beeld: NL Beeld

Ook Deense kroonprinses Mary heeft deze japon inmiddels in twee kleuren in haar kledingkast hangen. Zo verscheen ze in november 2019 al eens in een exemplaar in rood fluweel…

…en heeft zij inmiddels ook een legergroen exemplaar in in de kast hangen.

Keurig à la Kate

Overigens is Mary niet de enige royal die deze olijfgroene robe in haar kledingkast heeft hangen. Ook prinses Kate heeft zichzelf een Yahvi-jurkje laten aanmeten.

beulah jurk
Beeld: NL Beeld

En ten slotte is daar nog Sarah Ferguson, Duchess of York. Ook zij komt prima mee met de jongere generatie en hun modegevoel, bewijst de eigenzinnige hertogin in een shoot voor de TelegraphKoninklijk neergevlijd op een fauteuil draagt zij namelijk exact hetzelfde kleedje als Kate en Mary.

Succesnummer

Zoals genoemd, is dit niet de eerste keer dat Beulah London op meerdere fronten populair blijkt onder de royals. Zo werd hun Ahana Dress al gespot bij prinses Beatrice, Lady Frederick Windsor, Noorse prinses Mette-Marit, én wederom Deense prinses Mary en natuurlijk Kate.

Wij zijn in elk geval vast door de Beulah-website aan het scrollen geslagen in de hoop het volgende hitje te kunnen voorspellen. Zou het de Florentina worden? Of toch de Sienna? Eén ding weten we zeker: we willen ze allemaal!

Bron: Instagram @Royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws