Mike Tindall openhartig over huwelijk met Zara: ‘Niet makkelijk’

'Zara zou zeggen dat het waarschijnlijk een jaar duurde voordat ik erachter kwam wie ik was'

Hoewel Mike Tindall niet vies is van een verschijning op tv hier en daar, houdt hij z’n lippen immer stijf op elkaar als het gaat om zijn huwelijk met Zara Tindall. In een nieuwe documentaire waarin hij te zien is komt daar echter verandering in: daarin spreekt hij openhartig over hun relatie en de nodige royal struggles die daarbij komen kijken.

Bijklussen

Een eigen podcast hier, een verschijning in een realityshow daar: Mike Tindall heeft het er maar druk mee. Afijn: Mike en Zara zijn nu eenmaal niet zogenaamde working royals, en daar doen ze graag hun voordeel mee. Zij mogen in tegenstelling tot bijvoorbeeld Kate en William bijklussen wat ze willen. Reden genoeg voor Mike om verschijning te maken in de nieuwe documentaire Grand Slammers.

Baan nodig

Hoewel de docu in eerste instantie gaat over het rugbyteam waarin Mike heeft gespeeld, doet hij ook een boekje open over zijn relatie met Zara. “Iedereen denkt dat alleen al door met Zara te trouwen, dat het allemaal goed geregeld is”, zegt hij. “Maar dat neemt niet weg dat je een baan nodig hebt. En dat is nog niet zo gemakkelijk nadat je stopt als professioneel rugbyspeler.”

Zoekende

Ook Zara zag hoe Mike zoekende was naar wat hij wilde na zijn rugby carrière. “Zara zou zeggen dat als ze eerlijk was, het waarschijnlijk een jaar duurde voordat ik erachter kwam wie ik was en wie ik zou worden”, vertelt hij. “Je moet dan gaan uitstippelen wat het volgende pad is.” Zo te zien heeft Mike dat pad inmiddels helemaal gevonden!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws