Mike Tindall verschijnt opnieuw in reality-show

Zijn eerdere reality-ervaring smaakte duidelijk naar meer.

Hij mag dan de schoonzoon zijn van de Princess Royal, Mike Tindall hoeft zich niet te houden aan alle protocollen van The Firm. Zo verscheen hij eerder al eens in een reality-show, en nu blijkt dat hij de smaak te pakken heeft!

Bijklussen

Ooit maakte hij furore op het rugbyveld, tegenwoordig straalt hij als charismatische mediapersoonlijkheid en man van Zara Tindall, de dochter van prinses Anne.

Omdat Zara en Mike geen zogenoemde working royals zijn, kunnen zij (grotendeels) bijklussen wat ze willen. Een lucratieve deal met Jeep hier, een podcast daar: het populaire stel heeft de boel goed voor elkaar.

Realityshow

Gisteren werd bekendgemaakt dat de man van het nichtje van koning Charles binnenkort verschijnt in de tweedelige show Grand Slammers. Het programma belooft een pittige uitdaging: zo duikt Mike namelijk met collega-rugbyers het gevangenisleven in. Met de gedetineerden van gevangenis HMP The Mount bouwen Mike en z’n collega’s aan een rugbyteam dat het uiteindelijk moet kunnen opnemen tegen het Australische rugbyteam.

Volgens het bedrijf achter de show moet het programma laten zien hoe sportlevens kan veranderen. Hierbij is een sleutelrol weggelegd voor de aanwezige profs, die een boekje open zullen doen over de impact die rugby op hun levens gehad heeft.

Controverse

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Mike te zien zal zijn in een realityshow. Zo maakte hij de tongen los met z’n verschijning in de survivalshow I’m A Celebrity…Get Me Out Of Here!, want leden van de koninklijke familie staan toch vooral ook bekend om het feit dat de lippen stijf op elkaar blijven over privé-aangelegenheden.

Toen Mike bij zijn deelname aan het programma uitgebreid vertelde over de keer dat hij uit z’n broek scheurde, of stomdronken op de dansvloer stond..tja. Koningshuisauteur Angela Levin dacht er het hare van.

“Ik denk dat dit niet alleen zijn vrouw, maar ook zijn schoonmoeder, prinses Anne, en andere leden van de koninklijke familie vernedert. Het is niet zomaar een grap”, liet Levin destijds weten. Wij hopen natuurlijk van harte dat Mike zich van de kritiek niets aan zal trekken, en zijn reuzebenieuwd naar de verhalen die hij dit keer uit de doeken zal doen…Wie weet wat we nog over de Windsors te horen krijgen!

Bron: The Daily Mail | Beeld: NL Beeld, BrunoPress

 

Laatste nieuws