Mike Tindall onthult grote blunder voor de ogen van prinses Anne

Maar zijn de Britse royals ook zo blij met zijn uitspraken en onthullingen?

We ontmoeten natuurlijk niet iedere dag royals. En als dan toch een keer een dansje mag komen wagen, hoop je geen blunder te maken. Maar ook binnen de paleismuren lopen de dingen niet altijd op rolletjes. Ook Mike Tindall, man van Zara Tindall, heeft dit ondervonden op de dertigste verjaardag van zijn vrouw, toen hij uit zijn broek scheurde voor de ogen van zijn schoonmoeder, prinses Anne.

Oeps

Mike Tindall zit in het nieuwste seizoen van het Britse survival-realityprogramma ‘I’m A Celebrity, Get Me Out of Here!‘. In gesprek met zijn kampgenoten deed hij een wel erg grappige onthulling over de dertigste verjaardag van zijn vrouw Zara. Hij vertelde dat hij op het feestje aan het dansen was met prinses Anne, toen hij ineens uit zijn broek scheurde en zijn boxershort te zien was. En alsof dat nog niet erg genoeg was, stond er ook nog eens een – best wel – grove en onbeschofte tekst op. Oeps!

Reservepak

“Ik hou van een goed pak”, liet hij weten. “Maar mijn probleem met pakken is, wanneer ik aan het dansen ben op bruiloften en iets meer overdreven ga bewegen… ik scheur gewoon heel vaak uit pakken”, vervolgde de royal schoonzoon. “Ik ging een keer naar een bruiloft, scheurde uit een pak, waarna iedereen aan me vroeg wat ik ging doen. Ik vertelde hen dat ze zich geen zorgen moesten maken, want ik had een reserve bij me. Ze waren verbaasd en vroegen waarom ik een reservepak mee had genomen. Iemand die veel uit broeken scheurt, neemt gewoon een reservepak mee”, onthult de voormalig rugbyspeler.

Blunder

Toen begon Mike over de verjaardag van zijn vrouw Zara. “Het was een disco 70s-thema. Ik danste op de dansvloer, en ik had een flared broek aan. De volledige outfit was eigenlijk gewoon een beetje strak, maar goed, niets paste me ook – met mijn rugbyspeler bips en benen.” Dan vertelt Mike dat hij een dansmove maakte en naar de grond zakte, maar dat verliep niet zoals hij in gedachten had. “Ik scheurde gewoon uit mijn broek, recht voor haar (prinses Anne’s, red.) neus. Toevallig stond er ook nog op mijn boxershort ‘nibble my nuts‘”, vervolgde hij. Ai!

“Toen ik me omdraaide, zei mijn schoonmoeder: ‘Liever niet’. Waarop ik zei: ‘Ja, ik ga al’, en ik liep weg”, ging hij verder. En hoewel het waarschijnlijk op dat moment heel erg beschamend was voor de rugbyspeler, konden zijn kampgenoten er wel erg om lachen. “Wat een legende”, zeiden ze. “Ik zou graag met Mike naar een feestje gaan.”

Britse royals

Of de Britse royals ook zo blij zijn met de onthulling van Mike, dat is nog maar de vraag. Volgens koningshuisauteur Angela Levin zullen de prins en prinses van Wales ‘overstuur’ zijn door het gedrag van hun aangetrouwde neef. Zo vertelde hij eerder in het realityprogramma dat hij op zijn eerste date met Zara behoorlijk dronken werd, en sprak hij uitgebreid over Zara’s bevalling vorig jaar.

“Ik denk dat dit niet alleen zijn vrouw, maar ook zijn schoonmoeder, prinses Anne, en andere leden van de koninklijke familie vernedert. Het is niet zomaar een grap”, liet Levin weten. Ook stelde ze dat William en Kate ‘overstuur’ zouden zijn omdat hij de ‘koninklijke familie in ‘diskrediet’ brengt, door privédetails te bespreken. Ach, om de blunders kunnen wij wel lachen…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws