Mike Tindall beunt bij met rol in Domino’s-reclame

De Royal Family stort zich op de bijbaantjes.

Waar Zara eerder deze maand al het gezicht werd van een degelijk outdoor-kledingmerk, is ook hubby Mike Tindall nu te zien in een reclamespot, voor pizzaketen Domino’s. Het contrast tussen Mike en Zara kon werkelijk niet groter…

Mini-film

Samen met zijn vriend en ex-teammate James Haskell speelt Mike de rol van zijn leven in een nieuwe reclame voor pizzaketen Domino’s. Alhoewel, reclame? Het is bijna een mini-film geworden, die de rugbyers op het YouTube-kanaal van hun podcast The Good, The Bad & The Rugby postten.

In de ellenlange reclame zien we Mike pizza’s halen van de bekende keten voor het babyfeestje van kersverse papa James. De oud-rugbyer komt in een helikopter aangevlogen, want alles moet natuurlijk snel gebeuren voor de gasten honger krijgen. Als James een opmerking maakt over de heli, grapt Mike dat hij “friends in high places” heeft.

Medailles

Trots als hij is op zijn prestatie, zoekt Mike erkenning bij James die vervolgens met een knipoog vraagt of hij een medaille wil. Onlangs ontstond er verwarring over de vele medailles die de schoonzoon van prinses Anne op zijn borst gespeld droeg tijdens de uitvaart van Queen Elizabeth. Meestal worden medailles namelijk gedragen door mensen die in het leger zitten of hebben gezeten. Mike kreeg echter een aantal speciale medailles, die niks met het leger te maken hebben en hij onthulde dat hij het daarom ook ‘haat’ om ze te dragen.

Reality

Mike heeft de smaak te pakken, want er gaan zelfs geruchten dat hij mee gaat doen aan een Brits reality- en survivalprogramma, I’m a Celebrity…Get Me Out of Here! Daar zou hij tot wel 270 duizend pond voor kunnen krijgen, zo meldt The Times.

Het lijkt er nu wel op dat Charles inderdaad voor een lekker zuinige monarchie gaat, als de rest van de familie allerlei not-so-royal-baantjes aan moet nemen om bij te beunen. We zijn benieuwd wie de volgende royal is die zich voor een karretje laat spannen.

Bron: Honey.nine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws