Dit waren Mike Tindalls lieve woorden over Meghan voor haar huwelijksdag

'Genieten van de dag is het enige wat ze kan doen.'

19 mei 2018 was een belangrijke dag voor de Royal Family. Prins Harry en Meghan Markle stapten in het huwelijksbootje en werden voor altijd met elkaar verbonden. Het huwelijk was en is vaak onderwerp van gesprek. Iets waar we echter nog niet eerder over hebben gehoord, zijn de lieve woorden van Mike Tindall over het huwelijk. Hij heeft het stel destijds een hart onder de riem gestoken.

Gedoemd te mislukken?

Al sinds het moment dat Harry en Meghan een relatie kregen, was er sprake van veel kritiek. Er werd vaak gezegd dat Meghan niet binnen de royal family zou passen en dat de relatie gedoemd was om te mislukken. Mike Tindall was het daar echter absoluut niet mee eens. De voormalige rugbyspeler is al sinds 2011 getrouwd met Zara Phillips en weet als geen ander hoe het is om als ‘buitenstaander’ toe te treden tot de royal family. Hij had er het volste vertrouwen in dat het goed zou komen.

Een en al lof

In 2018, vlak voor het huwelijk, was Tindall te gast bij Good Morning Britain. Daar werd hem gevraagd was zijn verwachtingen omtrent het huwelijk waren en hoe hij dacht dat Meghan ermee zou omgaan. “Ik denk dat ze nerveus zal zijn, maar gezien haar achtergrond in de TV-wereld is ze wel gewend aan de publieke aandacht. Waarschijnlijk niet zo heftig als deze week, maar het komt helemaal goed met haar. Ik denk dat ze genoeg ervaring heeft om te weten dat genieten van de dag het enige is wat ze kan doen.”

In datzelfde interview sprak Tindall vol lof over de royal family. “Het beste aan de royal family is dat ze zo vriendelijk zijn en oog hebben voor de mensen die een beetje nerveus zijn. Daar gaan ze dan meteen naartoe om alle spanning uit de lucht te halen.”

Happily ever after

Tot slot vertelde Tindall over zijn wens voor het koppel. “Het is een speciale dag voor hen beiden. Mijn wens voor hen is dat ze een rustmoment krijgen en kunnen genieten van de dag. Hopelijk leven ze dan nog lang en gelukkig.” We zijn inmiddels vier jaar verder en weten dat het goed is gekomen. Hoewel Harry en Meghan zich hebben teruggetrokken uit het royal leven, zijn ze nog altijd dolblij met elkaar.

Bron: HELLO! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws