Zara en Mike Tindall hangen de tortelduifjes uit

Ze zorgden in Gloucestershire voor de nodige romantiek.

In Gloucestershire vindt momenteel het Cheltenham Festival plaats, een vierdaags paardenevenement. Zara Tindall, de kleindochter van Queen Elizabeth, was zowel dinsdag als gisteren met haar man Mike bij het evenement aanwezig. En er hangt een hoop liefde in de lucht!

De Tindalls werden op beide dagen samen gefotografeerd en dat leverde heerlijk romantische plaatjes op.

Jaarlijkse races

Sinds 1902 wordt er ieder jaar op de Cheltenham Racecourse geracet met Britse en Ierse renpaarden. Het is een van de weinige momenten in het seizoen dat de paarden uit die landen het tegen elkaar opnemen. Via internet en wedkantoren wordt er veel geld op de renners ingezet en het festival trekt altijd hordes bezoekers uit het gehele Verenigd Koninkrijk en Ierland. Paardenfanaten als de royals zijn, kan het evenement ook vaak op koninklijke bezoekers rekenen.

Samen gespot

Zara en Mike Tindall, de dochter en schoonzoon van prinses Anne, worden vaak op het festival gespot en zijn dus ook dit jaar aanwezig. Ze poseerden dinsdag uitgebreid voor fotografen en lieten hun stylish outfits zien. Voormalig rugbyspeler Mike deed enthousiast verslag van hun bezoek op Instagram en voegde daar een aantal foto’s van Zara en hemzelf bij.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mike Tindall (@mike_tindall12)

Zara droeg een bordeauxkleurige jas en combineerde die met een zwarte broek, zwarte pumps en een tas in dezelfde kleur als haar jas. Mike droeg een jasje van tweed en combineerde dat met een wit hemd en een stropdas, broek en schoenen en in dezelfde kleur blauw. Ook droegen zowel Mike als Zara een hoofddeksel dat perfect bij de rest van hun outfits paste. In de reacties regent het complimenten. “Jullie zien er allebei geweldig uit! Zara is weer net zo gorgeous als altijd”, schrijft iemand. Een ander schrijft “Geweldige foto’s van jou en Zara. Ze is prachtig”.

En die selfies? Achter de schermen ziet dat er zó uit.

Beeld: BrunoPress

Voor de tweede keer

Mike en Zara hadden het dinsdag zo gezellig dat ze gisteren nog een keer een bezoekje brachten aan het festival. Het weer was een stuk minder fraai dan de dag ervoor, maar dat mocht de pret niet drukken. Mike deelde wederom een bericht van de leuke dag op zijn Instagram-pagina, waar hij zowel een foto van Zara en hemzelf als foto’s van vrienden bijvoegde.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mike Tindall (@mike_tindall12)

Voor de tweede dag besloot het stel om allebei volledig in het blauw en zwart gekleed te gaan. Het leverde weer hele vrolijke reacties op, onder andere “Zara ziet er geweldig uit, net zo mooi als haar grootmoeder” en “Geweldige foto’s Mike! Goed gevoel voor mode ook”.

Romantiek

Zara en Mike werden gisteren dus wederom uitgebreid gefotografeerd. Het stel, dat meer dan tien jaar getrouwd is en samen drie kinderen heeft, besloot zelfs wat extra romantiek aan de druilerige dag te te voegen. Ze deelden een on camera kiss (te zien op de foto bovenaan dit artikel). We dromen helemaal weg bij dit aandoenlijke paar. Het Cheltenham Festival duurt nog tot en met morgen, dus wie weet zien we de komende dagen nog wel meer lieve foto’s voorbijkomen!

Bron: HELLO! Magazine | Beeld: BrunoPress, Instagram Mike Tindall

Laatste nieuws