Mike Tindall reageert op viral foto met prins Louis

De voormalig rugbyspeler heeft er honderdduizend volgers bij gekregen door zijn stunt.

We hebben het allemaal gezien tijdens het platinum jubileum van Queen Elizabeth: Mike Tindall die prins Louis in het gareel probeert te houden door ‘ik hou je in de gaten’ te gebaren naar de Cambridge-telg. In zijn podcast The Good, The Bad and the Rugby, vraagt Mike’s co-host naar dat moment.

Lange zit

Mike, de echtgenoot van prins Williams nicht Zara, zat tijdens het laatste jubileumfeest op de rij achter Kate Middleton en haar zoontje Louis. De voormalig rugbyspeler kreeg dus alle klierende-kleuter-perikelen mee. Mike liet al eerder in zijn podcast weten dat het een lange zit is voor de jonge royals. Ook zijn eigen kinderen, Mia en Lena moest hij erdoorheen slepen.

Toekomstige koning

Co-host van de podcast James Haskell grapte dat Mike een ‘social media celebrity‘ is geworden na het jubileum. “Hij houdt de kinderen van de toekomstige koning in het gareel”, voegde James eraan toe.

Co-host Alex Payne vroeg aan Mike: “Wat was je eigenlijk aan het doen met dat ‘ik hou je in de gaten’-gebaar?” “Ik kan het me eerlijk gezegd niet herinneren, ik kan me niet herinneren wat hij nou aan het doen was”, reageerde Mike daarop. “Hij is zo’n mooi figuur, die Louis.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mike Tindall (@mike_tindall12)

Het trio besprak ook Mike’s recente Instagram fame – hij postte een foto waarop hij de hoed voor het jubileum van Zara droeg. Hij kreeg door deze foto meer dan honderdduizend nieuwe volgers erbij op het social media-platform. Staat je beeldig, Mike!

Ondeugend

De atleet vertelde in de vorige aflevering van de podcast: “Louis wilde gewoon plezier hebben. En mijn twee [dochters, Mia en Lena] zijn altijd ondeugend, dus het was moeilijk om het te verbergen. Er deed veel snoep de ronde onder de kinderen, dus er was een echte sugar high.”

Bron: People, Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws