Oeh la la: Videoland toont eerste beelden van serie over Máxima

De royal voorpret kan beginnen.

Het mag dan nog even duren voordat we de gloednieuwe serie over het leven van koningin Máxima kunnen bekijken, voordat het zover is deelt Videoland alvast de nodige voorpret. Op Instagram zijn nu de eerste beelden van Máx en Wim-Lex te zien.

Mysterieus kiekje

Al sinds februari dit jaar, toen de serie over Máxima werd aangekondigd, zitten we met smart te wachten op íets van een teaser. Begin juni deelde Videoland al een mysterieus kiekje vanaf de set in New York. “De opnames voor de Videoland-serie Máxima zijn gestart!”, schreef de streamingdienst toen enthousiast op Instagram. “De eerste draaidagen zijn op dit moment in New York. De serie met Delfina Chaves en Martijn Lakemeier in de hoofdrollen is vanaf volgend jaar te zien.”

Nu doet Videoland daar nog een schepje bovenop door ons extra nieuwsgierig te maken met de eerste beelden van de serie. “De 6-delige dramaserie die het verhaal vertelt van de (toen nog) Argentijnse econome Máxima die in New York werkt en kroonprins Willem-Alexander”, schrijft de streamingdienst bij de video.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Op de eerste beelden zien we hoofdrolspelers Delfina Chaves (Máxima) en Martijn Lakemeier (Willem-Alexander) de eerste ontmoeting van ons koningspaar naspelen – inclusief de beruchte woorden van Máx over de dansmoves van de man die later háár droomprins zou worden. Met veel meer dan dat kan Videoland ons niet blij maken – behalve dat de serie vanaf het voorjaar in 2024 te zien zal zijn. Gelukkig hebben we in de tussentijd nog een nieuw seizoen van The Crown om ons over te ontfermen…

Bron: Instagram @videolandonline | Beeld: NL Beeld, Instagram @videolandonline

Laatste nieuws