Dít wordt de titelsong voor de serie over Máxima

Aan Krezip de eer om het nummer te maken.

We zullen nog even geduld moeten hebben voordat we de nieuwe Videoland-serie over Máxima kunnen kijken, maar het goede nieuws is dat er steeds meer schot in de zaak lijkt te zitten. De opnames zijn in juni al begonnen en inmiddels is zelfs de titelsong voor de serie bekend.

Royal documentaires

Tegenwoordig val je als royal toch een béétje buiten de boot als er geen documentaire over je gemaakt wordt. Zo waren Harry en Meghan te zien in een docu-reeks waarin ze eindeloos lang over zichzelf praatten, wordt het liefdesverhaal van Noors koningspaar Harald en Sonja verfilmd én staat koning Carl Gustaf centraal in documentaire. Máxima kan natuurlijk niet in dat lijstje ontbreken, en dus staat haar binnenkort een serie over haar eigen leven te wachten.

Krezip

Bij een serie hoort natuurlijk een titelsong, en aan niemand minder dan Krezip de eer om deze te maken. Het nummer heet Tomorrow Starts Today. “Het was heerlijk om in de huid van Máxima te kruipen en haar gevoelens en emoties te vertalen via onze muziek”, zegt zangeres Jacqueline Govaert erover. Naast een nieuw nummer, zullen er ook al bestaande liedjes van Krezip te horen zijn in de serie.

Verfilming

De zesdelige serie die op dit moment in de maak is, is gebaseerd op het boek Moederland: De jonge jaren van Máxima Zorreguieta van Marcia Luyten. Dat boek verscheen in november 2021, en wordt nu dus verfilmd. In plaats van het ons zelf te moeten inbeelden bij het lezen van het boek, krijgen we nu dus een écht kijkje achter de paleisdeuren. Van Máxima’s jeugd in Argentinië tot aan haar huwelijk met Willem-Alexander, we hopen het allemaal te zien in de serie.

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..