Te leuk: glamourpoes Patty Brard krijgt een eigen dramaserie

Toch is het niet alleen goud wat blinkt.

We kennen Patty Brard allemaal als zangeres uit de meidengroep Luv. Maar na haar muziekcarrière is ze nooit verdwenen uit de spotlights. Ze presenteert, heeft vele tv programma’s op haar naam staan en is deelneemster in diverse tv-shows. Patty is een heuse televisiepersoonlijkheid en binnenkort mogen we een serie over haar leven verwachten.

Eigen serie

Deel uitmaken van een populaire meidengroep, financieel bankroet gaan, breken – én weer lijmen – met je dochter… Een eigen serie is wel op z’n plek. Goed nieuws: RTL heeft laten weten dat er een dramaserie over het leven van Patty Brard in de maak is. Regisseur Will Koopman zal de serie voor Videoland gaan maken, zo werd tijdens het Content Event van RTL op woensdag aangekondigd.

Patty noemt het voor de camera van RTL een droom die werkelijkheid wordt. Volgens haar gaat het om haar “volledige leven” dat in beeld wordt gebracht. “Geen stukjes, maar de volledige taart. De oude taart”, zei ze lachend.

In de hoofdrol

Ook is al bekend wie in de huid van Patty zal kruipen. En dat zijn twee actrices! Holly Mae Brood én Eva van de Wijdeven gaan Patty spelen in verschillende levensfases.

Holly Mae heeft erg veel zin om zich te verdiepen in het leven van Patty, zo schrijft ze op Instagram. “Anderhalf jaar geleden ging ik koffie drinken bij de lieve regisseuse Will Koopman en vertelde over deze dramaserie”, vertelt Holly.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ★ Holly Mae Brood ★ (@hollybrood)

“Ik vind het heel bijzonder de jongere turbulente jaren van Patty te mogen spelen. Een ster met zoveel optredens en een enórme carrière waar vooral zo veel mensen nog niet van weten. Een vrouw van zoveel diepe dalen maar staat er altijd weer. Zoals Will Koopman zegt, iemand die een voorloper is op de vrouwenemancipatie. Vallen en opstaan, en je bent er nog steeds. Op jou Pat! Volgend jaar op Videoland”, aldus Holly. Wij zijn alvast erg benieuwd!

Bron: RTL Boulevard, Gids.tv, Grazia | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws