Elegant het najaar door? Meghan doet het voor met prachtige herfstjas

Ze steekt een klassiek model in een modern jasje.

Meghan Markle werd afgelopen weekend gespot in een te leuke herfstjas toen ze samen met prins Harry een bezoek bracht aan het One805 Live!-concert van Kevin Costner in Californië. Hoewel het stel daarbij aanwezig was om Costner een speciale prijs te overhandigen voor zijn werk, ging Meggs er met de award voor beste herfstoutfit vandoor.

Modern-klassieke herfstjas

Meghan verscheen in een prachtige, elegante jas wat precies haar moderne kijk op een klassieke stijl weerspiegelde. Ze koos namelijk voor een capejas – wat veel weg had van het welbekende ponchomodel – met visgraatmotief én een hoge kraag. Met een wat meer golvend silhouet is het een frisse kijk op een oude klassieker – iets waar Meg oog voor heeft, zo is te zien. Met een zwart ceintuur om haar middel vormde ze wat meer taille, waardoor ze elke right spot aantikte.

Haar look stylde ze af met zwarte instappertjes, een nette zwarte broek, haar gouden oorbellen en natuurlijk niet te vergeten; haar gouden Cartier Tank horloge. ‘Keep it classy‘, zou Meg wel gedacht hebben. Elk klein detail zorgde voor de totale look waar iedereen zo over te spreken is. En ook wij zijn onder de indruk van haar modern-klassieke outfit. Chapeau!

Invictus Games looks

Nog niet zo heel lang geleden keerde het stel terug van de Invictus Games in Duitsland. En ook daar straalde Meg in de ene prachtige outfit naar de andere. Zo bleef ze gedurende de dagen in Duitsland erg consistent wat betreft de kleuren: niet te veel, maar tóch chic en verfijnd.

Echter, liet ze dat modebeeld op de allerlaatste dag los en verscheen in een prachtige kleurrijke turquoise jurk van het modemerk Cult Gaia. Met de beige pumps van Aquazzura en kleine diamanten oorbellen maakte ze haar look af en verraste ze iedereen met deze opvallende, maar prachtige kledingkeuze.

Bron: Elegance, Vogue, Harpers Bazaar | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws