Meghan Markle steelt de show tijdens slotceremonie van Invictus Games

De hertogin deed voor de gelegenheid haar eigen styling, haar en make-up.

De Invictus Games, het jaarlijkse veteranensportspektakel waar prins Harry en Meghan zich hard voor maken, is afgelopen weekend ten einde gekomen. Maar voordat het zover was, stond er nog één heel bijzondere avond op het programma: een spectaculaire slotceremonie die onder andere werd bijgewoond door de Duitse president Frank-Walter Steinmeier.

Invictus Games

Als oprichter van de Invictus Games was prins Harry afgelopen week in het Duitse Düsseldorf te vinden. Hier draaide het natuurlijk om de atleten en hun verhalen – veteranen die zichzelf herontdekt hebben als ware topsporters. Maar de camera’s waren ook regelmatig gericht op Harry en Meghan, die (bijna) elke dag van het drukke programma langs de lijn zaten om de sporters toe te juichen.

En dat de sporthelden de aanwezigheid van de prins waardeerden, staken zij niet onder stoelen of banken. Zo zagen we al hoe de prins een prachtige budgy smuggler overhandigd kreeg van het Australische zwemteam en werd hij op zijn verjaardag toegezongen door het publiek.

Spectaculaire slotceremonie

Naast Sam Ryder en Rita Ora, die deze avond een spetterend optreden gaven, konden ook de atleten weer rekenen op een warm applaus van de hertog en hertogin. Er werd door het koninklijke koppel vrolijk geklapt, gezwaaid met vlaggen, en gedanst op muziek die hun land vertegenwoordigd. Meghan werd zelfs gespot terwijl ze handkusjes uitdeelde als teken van steun. Het was dan ook mrs. Markle die onze aandacht trok. Ze zag er stralend uit in een pauwgroene Raylene-jurk van Cult Gaia.

De prachtige strapless japon, bedekt met een subtiel bloemenpatroon, stylde ze af met haar nude pumps van Aquazzura – die ze eerder die dag ook al droeg –, een Cartier-armband en een diamanten pinkring van Lorraine Schwartz. Haar haren zaten simpel maar chique in een strakke knot. Plaatje!

Een look uit geheel eigen hand

Voor haar reis naar Düsseldorf nam Meghan een verrassende beslissing: ze koos ervoor om zonder haar entourage van stylisten, kappers en make-upartists te gaan – zoals de meeste royals dat doen tijdens een tour. Volgens het persteam van de hertogin had Meghan na haar aankomst minder dan een uur de tijd om zich op te doffen. Chapeau Meggs!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld/ Action Press

Laatste nieuws