Zien: Meghan Markle verschijnt op Invictus Games

Klassiek en chic, just like Meg!

Meghan Markle verscheen afgelopen dinsdag aan prins Harry’s zijde tijdens de Invictus Games in Duitsland. Ze straalde – as always – en droeg een klassiek chique outfit. Dat ze drie dagen ’te laat’ is kaart ze ook nog eventjes aan, want ja: kids, school en alle andere huishoudelijke taken moeten natuurlijk niet worden overgeslagen.

Het bezoek van Meghan

Samen met Harry verscheen Meghan op het vrienden- en familiediner afgelopen dinsdag op de luchthaven in Düsseldorf. “Sorry dat ik een beetje te laat ben op het feest”, liet ze toen meteen weten. “Ik moest nog even bij de kleintjes blijven, milkshakes voor ze kopen en ze naar school brengen, toen ben ik meteen in het vliegtuig gestapt.” Ze is ook zo lekker normaal gebleven, hé?

Speech

Ze vervolgde haar speech met: “Ik ben echt trots om deel uit de maken van deze Invictus-familie. Ik ben dankbaar voor jullie allemaal. (…) Er zijn zoveel mensen die wij van thuis kennen die allemaal aan jullie denken. En ook al kunnen ze er nu niet bij zijn, in gedachten zijn ze bij jullie.”

Meghan Markle Invictus Games
Beeld: NL Beeld

Harry kan het dan toch niet laten om een bescheiden grapje te maken en zegt na Meghans speech: “De meesten van jullie willen gewoon eten, wat ook fantastisch is.” Ha!

Om door een ringetje te halen

As always zag Meghan er weer uit om door een klassiek ringetje te halen. Zo droeg ze tijdens haar bezoekje aan de Invictus Games een zwart midi overhemdjurk van het modemerk Banana Republic. Een paar chique zwarte naaldhakken van Aquazzura konden natuurlijk niet ontbreken en met een Bottega Venetta-riem (die ze naar verluidt vintage geshopt heeft – lekker ecofriendly) maakte ze haar look helemaal af. Looking good, Meg!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws