Prins Harry krijgt verrassend, maar memorabel Invictus Games-cadeau geschonken

Best creatief, al zeggen we het zelf.

De Invictus Games zijn nog steeds in volle gang en prins Harry is op z’n zachtst gezegd helemaal in zijn nopjes in Düsseldorf. En als blijk van waardering gaven Australische rolstoelbasketballers een erg verrassend, maar memorabel cadeau.

Memorabel cadeau

Afgelopen woensdag ontving prins Harry – tevens de bedenker van het hele sportevent – een gedenkwaardig cadeau van het team van Australië. En Harry kennende, kon dat natuurlijk niet zonder grappen en grollen. Want wat blijkt? De prins kreeg een prachtige zwemslip geschonken met daarop de vlaggen van alle deelnemende landen. Enne, dat het cadeautje goed is ontvangen, is goed te zien op de foto’s die zijn gemaakt.

Wedstrijd

Harry en Megan waren afgelopen woensdag aangeschoven bij de wedstrijd tussen Australië en Oekraïne. Voor de wedstrijd begon nam het stel de tijd om met de deelnemers te praten, wat handtekeningen uit te delen om vervolgens daarna mee te doen aan een zogeheten wave op de tribune.

Invictus Games cadeau
Beeld: NL Beeld

Mommy duties

Het was de eerste dag dat Meghan haar opwachting maakte tijdens de Invictus Games in Düsseldorf. Door haar mommy duties kon ze gewoonweg niet eerder komen, zo liet ze weten. “Sorry dat ik een beetje te laat ben op het feest”, liet ze toen meteen weten. “Ik moest nog even bij de kleintjes blijven, milkshakes voor ze kopen en ze naar school brengen, toen ben ik meteen in het vliegtuig gestapt.”

Toch betrok haar man Meg er vanaf minuut 1 steevast bij, máár dan natuurlijk wel met een grapje hier en daar – het is en blijft immers wel prins Harry, hè. Zo benoemde hij in zijn openingsspeech: “Ik zeg niet dat we thuis favoriete landen hebben, maar sinds mijn vrouw heeft ontdekt dat ze van Nigeriaanse afkomst is, zal het dit jaar waarschijnlijk wat competitiever worden.” Hm, interessant. Wij zijn in ieder geval benieuwd of de zwemslip een mooi plekje krijgt in het stekkie van Harry en Meg.

Bron: Vorsten | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws