Zien: Meghan gooit heupen los tijdens Beyoncé-concert

Zo uitbundig hebben we Meg nog nooit gezien.

Royal is Meghan (allang) niet meer, en hoewel dat betekent dat de koninklijke privileges niet meer voor haar bestemd zijn, heeft het ook zijn voordelen. Bijvoorbeeld dat ze ongegeneerd haar dansmoves in de strijd kan gooien tijdens een concert.

Perfecte schoondochter

Toen Meghan haar intrede maakte in de koninklijke familie, zagen we in haar vooral een hele keurige dame die (grotendeels tevergeefs) haar best deed de perfecte schoondochter en prinses te zijn. Sinds zij en Harry het royal leven achter zich hebben gelaten zien we echter een hele andere Meg. De rem is er nu duidelijk echt vanaf, want op een concert van Beyoncé is het voormalig prinselijk koppel uitbundig dansend gespot op de tribune.

Uitbundig en ongemakkelijk

Een oplettende Beyoncé-fan spotte Meghan en Harry bij het concert. Meghan uitbundiger dan we d’r ooit gezien hebben, Harry zoals gebruikelijk een tikje ongemakkelijk ernaast: het moet een bijzondere aanblik geweest zijn. Deze fan besloot het moment vast te leggen en met de wereld te delen – en dat kunnen we haar niet kwalijk nemen.

@celebritycommedy Prince harry and Meghan stole the show #princeharry #meghanmarkle #beyonce ♬ This Is Me (Alan Walker Relift) [From “The Greatest Showman”] – Keala Settle & The Greatest Showman Ensemble

Verschil

We zijn in ieder geval blij om te zien dat Harry en Meg nog altijd even verliefd zijn en genieten van hun leventje buiten de paleismuren. Want laten we eerlijk zijn: schoonzus Kate mag dan wel prinses zijn, ze zou het zich niet kunnen veroorloven om in een met glitters bezaaide minirok de heupen eens flink los te gooien om vervolgens publiekelijk een intiem momentje met William te beleven. Verschil moet er wezen, non?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, TikTok @celebritycommedy

Laatste nieuws