Verboden woord: dit mocht Meghan van de koninklijke familie niet zeggen in Suits

Een bijzonder betrokken schoonfamilie, kunnen we wel stellen.

Meghan en Harry leerden elkaar kennen toen Meghan nog schitterde als actrice in de populaire serie Suits. En hoewel toen van een huwelijk tussen de twee nog lang geen sprake was, had de Britse koninklijke familie al wel degelijk een vinger in de pap als het ging om Meghans werk.

Bewijzen

Voordat Meghan in het huwelijksbootje stapte met Harry, was ze werkzaam als actrice. Van 2011 tot 2018 vertolkte ze de glansrol van Rachel Zane in de hitserie Suits. En hoewel ze daarmee toch een behoorlijk succesvolle dame was, kunnen we wel stellen dat de royal family nog niet overtuigd was van haar als potentiële prinses. En dus was het zaak voor Meghan om te bewijzen dat ze het in zich had om zich immer keurig te presenteren – óók in haar werk.

Vinger in de pap

Aaron Korsh, de bedenker van Suits, onthult namelijk dat de koninklijke familie wel degelijk voorwaarden stelde aan het feit dat Meghan in de serie bleef spelen terwijl ze aanpapte met de prins. Aan The Hollywood Reporter vertelt hij dat hij bij het regisseren van de serie te maken had met de nodige wensen en eisen van de royal family. “Ze bemoeiden zich wel met een paar dingen”, herinnert hij zich. Niet veel, maar gewoon een paar dingen die wij wilden doen maar waarvan zij zeiden dat we dat niet mochten. Dat was een beetje vervelend.”

Kletskoek

Korsh weet nog dat er één woord was wat Meghans personage in de serie absoluut niet mocht uitspreken van haar schoonfamilie. Hou je vast: dat ging om het woord poppycock, wat vertaald kan worden als ‘onzin’ of ‘kletskoek’. “De koninklijke familie wilde niet dat zij dat woord gebruikte”, vertelt hij. “Ik neem aan dat ze niet wilden omdat mensen zouden gaan knippen in de tekst zodat ze alleen maar cock zou zeggen. Dus toen hebben we het maar veranderd naar bullshit in plaats van poppycock. Ik vond dat niet leuk.” Toch fijn, zo’n betrokken schoonfamilie, nietwaar?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws