Prinses Kate was groot fan van Meghan Markle in Suits

Ze was 'in shock' dat Harry een date had met de Amerikaanse actrice.

In het autobiografische boek van prins Harry, deelt hij verschillende momenten van zijn leven binnen het Britse koningshuis. Zo ook het moment dat hij aan zijn broer prins William en schoonzus prinses Kate vertelt dat hij op date gaat met niemand minder dan de Suits-actrice: Meghan Markle. Wat blijkt? De royals zijn grote fan van de show!

Lief moment

Meerdere fragmenten uit de memoires van prins Harry zijn afgelopen week gelekt, terwijl het boek officieel pas 10 januari in de boekhandels verschijnt. Het Britse tijdschrift Hello heeft het boek ook al in kunnen zien en deelt een lief moment tussen de Duke of Sussex, prins William en prinses Kate.

Wanneer Harry aan zijn broer en schoonzus vertelt dat hij een date heeft met de Amerikaanse actrice Meghan Markle, kunnen Wills en Kate dat niet geloven. Het koppel blijkt namelijk megagrote fans van de serie Suits waarin Megan een grote rol speelde. Vooral prinses Kate was in shock en natuurlijk superbenieuwd naar alle details van de date. Harry wist niet dat zijn schoonzus en broer zulke grote fans waren van de show en laat in zijn boek weten te hebben genoten van de enthousiaste reacties van de royals.

Eerste ontmoeting

Ondanks dat prinses Kate een grote fan was van de actrice, was ze niet bij de eerste ontmoeting met Meghan. Ze was namelijk op pad met de kinderen. Maar Harry vertelt in zijn boek dat Meghan’s eerste ontmoeting met de Britse royals erg goed ging.

Waarschuwing

Dit betekent echter niet automatisch dat Meghan meteen was goedgekeurd. Want ook al waren Wills en Kate grote fans van de actrice, ze waren ook bang dat Meghan niet dezelfde intenties had als prins Harry. Zo schrijft Harry in zijn boek dat William en Kate hem hebben gewaarschuwd dat hij niet te veel moet hopen op een serieuze relatie met de actrice. Gelukkig waren de angsten ongegrond en zijn Harry en Meghan sinds 2018 getrouwd!

Één ding is zeker: het nu al spraakmakende boek van de Duke of Sussex gaat veel losmaken. Wij liggen vast klaar met ons slaapzakje voor de boekhandel!

Bron: Hello | Beeld: Brunopress

 

Laatste nieuws