Sarah Ferguson reageert op overlijden Matthew Perry: ‘Een tragedie’

De hertogin was jaren geleden samen met de acteur te zien in Friends.

Afgelopen zaterdag kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Matthew Perry was overleden. Een grote klap voor familie, vrienden en fans – waaronder Sarah Ferguson, die de Amerikaans-Canadese acteur persoonlijk kende door een gastrol die ze speelde in de serie Friends. Op Instagram staat de hertogin stil bij het overlijden van haar tegenspeler.

Friends

Afgelopen zaterdag stonden alle kranten er vol mee: het onverwachts overlijden van Matthew Perry. Een gerespecteerde en geliefde acteur, die slechts 54 jaar heeft mogen worden. Matthew werd wereldberoemd door zijn rol als Chandler Bing in de populaire hitserie Friends. In die serie was hij tien jaar aaneengesloten te zien op tv in zo’n honderd landen. Later was de acteur nog te zien in verschillende films, waaronder The Whole Nine Yards.

Tegenspelers

Verschillende tegenspelers reageerden al op het overlijden van Matthew Perry. Mede-hoofdrolspelers Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer en Matt LeBlanc zeiden al ‘kapot te zijn’ van verdriet, en ook andere collega-acteurs laten massaal weten intens verdrietig te zijn door het nieuws.

Gastrol

De enige royal tegenspeler die Matthew heeft gehad, reageert ook op zijn verlies. Sarah Ferguson leerde de acteur kennen toen zij een kleine gastrol bemachtigde in het vierde seizoen van Friends. De groep vrienden is dan in Londen voor de bruiloft van Ross (David Schwimmer), en bij het verkennen van de stad loopt Joey (Matt LeBlanc) de ex-vrouw van prins Andrew tegen het lijf.

“Ik herinner me dat ik dolblij was om een natuurtalent, komiek en briljant acteur als Matthew te ontmoeten”, schrijft Sarah in een bericht op Instagram. “Het is een tragedie om je zo vroeg in het leven te verliezen, rust zacht lieve Matthew… Je hebt zoveel plezier gegeven aan zovelen.”

Op de foto is Sarah samen met de Friends-cast te zien. Een mooie herinnering voor de hertogin!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @sarahferguson15 

Laatste nieuws