Sarah Ferguson solliciteert naar rol als Amerikaanse talkshow-host

Hebben we hier te maken met de nieuwe Oprah Winfrey?

We weten inmiddels allemaal dat het de Britse ‘schandaalprins’ Andrew allesbehalve voor de wind gaat. In de afgelopen jaren is hij verschillende excellente titels verloren en er gaan momenteel zelfs geruchten rond dat de hertog van York financiële problemen zou hebben. Gelukkig is daar zijn ex-vrouw Sarah Ferguson, die haar hand er niet voor omdraait om haar bekendheid in te zetten zodat ze haar beruchte ex een handje kan helpen.

Sarah Ferguson vs. Ellen DeGeneres?

Fergie hoopt namelijk een lucratieve talkshow te mogen beginnen in Amerika. Dit laat TV-producent Amy Rosenblum in een interview met The Daily Mail. “Sarah heeft het me gezegd: ik wil een eigen talkshow! Ik wil een eigen talkshow”, deelt ze het platform mede. Ook doet ze een boekje open over haar geschiedenis met de hertogin van York. “Ongeveer vijftien jaar geleden heb ik een pilot voor een talkshow opgenomen met Sarah”, vervolgt ze haar verhaal. Helaas moesten de twee het destijds opnemen tegen Ellen Degeneres en we weten natuurlijk allemaal hoe dat is afgelopen. “Maar, Sarah was écht goed in wat ze deed. Sindsdien zijn we vriendinnen”, voegt Rosenblum hier nog aan toe.

Carrièretijger

Sarah Ferguson is natuurlijk regelmatig in de media te vinden als ex-vrouw van Prince Andrew, of ex-schoondochter van wijlen Queen Elizabeth. Maar Fergie is meer dan alleen Duchess of York, ze timmert namelijk ook al jaren hard aan de weg als het gaat om haar carrière in medialand. Zo begon ze afgelopen zomer de succesvolle podcast Tea Talks with the Duchess & Sarah én heeft ze een eigen YouTube-kanaal waarop ze miljoenen views krijgt.

Ook heeft Fergie dit jaar de ‘Golden Heart Award‘ in ontvangst mogen nemen bij de Women Changing the World Awards. De hertogin ontving de prestigieuze prijs voor haar harde werk op het gebied van liefdadigheid en humanitaire projecten. Welverdiend natuurlijk!

Volgende stap

Rosenblum kiest ervoor om geen uitspraken te doen over de plannen die klaarliggen voor de Duchess of York. Een ingewijde bij ABC TV, welke deel uitmaakt van het enorme Disney Studios, wil wél meer loslaten over de geruchten rondom Sarah Ferguson’s carrière. De insider laat weten dat het Amerikaanse volk in ieder geval open staat voor de eventuele talkshow van Fergie. “Ze heeft het altijd goed gedaan in Amerika. Ze is nooit te trots geweest om ergens reclame voor te maken. Of het nu voor één van haar boeken was, of voor WeightWatchers“, spreekt de persoon uit. “Amerikanen respecteren harde werkers.”

Mocht de talkshow er komen, dan hoeft Prince Andrew er in ieder geval niet meer voor te vrezen dat de stroom in de Royal Lodge wordt afgesloten. “Fergie kan erop rekenen dat ze jaarlijks in ieder geval twee miljoen pond mag bijschrijven. Mocht de show een hit worden, dan gaat dat bedrag natuurlijk omhoog”, aldus de bron. Dat wordt cashen dus!

Bron: MailOnline | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws