Oeh: Sarah Ferguson belooft de ’tea te spillen’ in eigen podcast

Zo te horen wordt het lachen, gieren, brullen met de twee vriendinnen.

Na het succes van de podcasts van Meghan Markle, Mike Tindall en onze eigen koning WimLex, is het de beurt aan Sarah Ferguson om het podcast-stokje over te nemen. Samen met goede vriendin Sarah Jane Thomson zal de ex-vrouw van prins Andrew wekelijks praten over belangrijke onderwerpen waarin ze beloven om ook de ’tea te spillen’ over hun leven. Oeh!

Tea Talks

“Het is tijd dat we de ’tea gaan spillen’…”, begint Fergie op Twitter. “Onze gloednieuwe podcast Tea Talks with the Duchess & Sarah is volgende week online op alle streaming platforms.” Ja, je leest het goed: de allereerste aflevering van deze gloednieuwe podcast komt déze week al online te staan.

“Met een kopje thee erbij bespreken we de meest actuele onderwerpen van de week en delen we onze gedachten op alledaagse problemen”, zo vertellen beide Sarahs zelf in de trailer van de podcast. Nóg leuker: er komt af en toe ook iemand te gast die met ze praat over het onderwerp van de podcast én praten ze over de dilemma’s van de luisteraars. Genoeg luisterplezier dus!

Een kijkje in het leven van de Sarahs

Toch zijn we allemaal benieuwd hoe vaak de Duchess zich gaat uitspreken over de royal family. We zijn immers allemaal benieuwd naar hoe het gaat met de corgi’s van wijlen koningin Elizabeth, de band tussen haar en de Britse royals, hoe het leven is als je met je ex-man samenwoont en natuurlijk hoe het haar bevalt in de rol van oma. Gelukkig krijgen we binnenkort – hopelijk – een écht kijkje in het leven van de Sarahs.

‘Tea Talks’ is te beluisteren via elke podcast-app.

Bron: De Telegraaf, Nouveau, Twitter | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws