Sarah Ferguson verbluft in groene mini jurk

Wauw!

Ze is al jaren téchnisch gezien niet meer samen met de jongste zoon van Queen Elizabeth, maar Sarah Ferguson is niet weg te denken uit royal kringen. De moeder van prinsessen Eugenie en Beatrice verschijnt nog regelmatig in de spotlights. En als ze dat doet, doet ze het goed ook!

Boeken

Hoewel menig royal na de kerstdagen de voetjes even omhoog legt om te rusten, is Sarah deze week gewoon weer aan het werk gegaan. Zo ging ze deze week op pad naar een signeersessie van haar nieuwste boek A Most Intriguing Lady, die begin volgend jaar uitkomt. Dit boek is een vervolg op haar andere boek, Her Heart For A Compass dat uitkwam in augustus 2021, een fictief verhaal over haar overgroottante Lady Margaret Montagu Douglas Scott. Want mocht je het gemist hebben: de Yorkse maakt ook al een aantal jaren furore als schrijfster van onder andere kasteelromannetjes.

Overigens ging Sarah ook voor een opvallende outfitkeuze, waarmee zij de meningen flink verdeelt. Zoals te zien in de foto die zij deelde via haar Instagram-account, draagt de Duchess namelijk een donkergroene korte jurk, met daarover een matchende korte cape.  “On my way to sign books! 🤓”, luidt de caption.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sarah Ferguson (@sarahferguson15)

Volgers van Sarah vinden de outfit in ieder geval fantastisch. “That outfit is fantastic!! Love the emerald green and shoes!”, reageert een volger. Op dit moment is la Ferguson bezig met een perstour voor een van haar boeken. We zijn benieuwd in wat voor outfits ze nog meer uit de auto stapt!

Bron: Hello Magazine | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws