Sarah Ferguson blikt terug op laatste kerst met de Queen

De Yorkse maakte de tongen los met haar 'kittige' outfit.

Ze is al jaren téchnisch gezien niet meer samen met de jongste zoon van Queen Elizabeth, maar Sarah Ferguson is niet weg te denken uit royal kringen. De moeder van prinsessen Eugenie en Beatrice is toch altijd close gebleven met de monarch. Zo blikt ze vandaag in Hongarije terug op haar laatste kerst met de koningin. En zoals we van ‘Fergie’ gewend zijn, kiest ze bij haar interview voor een excentriek detail aan haar outfit.

Van York naar Hongarije

Op dit moment is la Ferguson in Hongarije bezig met een perstour voor één van haar boeken. Want mocht je het gemist hebben: de Yorkse maakt ook al een aantal jaren furore als schrijfster van onder andere kasteelromannetjes zoals Her Heart for a Compass – een fictief verhaal over haar overgroottante Lady Margaret Montagu Douglas Scott.

Kerst met de koningin

Als onderdeel van haar perstour ging Sarah onder meer in gesprek met de Hongaarse krant Blikk. Aan hen vertelde ze dat zij dit jaar nog geen concrete plannen had voor de feestdagen. “Ik wil allereerst de Oekraïense vluchtelingen helpen – ik denk erover om richting de grens te gaan want zelfs voedsel helpt al een hoop”, aldus de liefdadige Duchess.

Vervolgens blikt zij terug op haar voorgaande feestdagen. “Ik bracht de kerst vorig jaar door met de Queen. Dit jaar weet ik nog niet waar ik ga zijn, maar ik leer mijn dochters al dertig jaar aan dat het eigenlijk elke dag gewoon Kerstmis is.” Zo schoof de hertogin dus vrijwillig aan bij haar ex-schoonfamilie. Can you imagine?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Ferguson (@sarahferguson15)

Catwoman

Overigens gaat Sarah ook voor een opvallende outfitkeuze, waarmee zij de meningen flink verdeelt. Zoals te zien in de foto’s die zij deelde via haar Instagram-account, draagt de Duchess namelijk een donkergroene blazer met opvallend borduursel, en een stel sneakers met een vrolijke kattenprint. Begin september dit jaar droeg ze de speelse slip-ons van Charlotte Olympia ook al bij een verschijning op het Venice Film Festival.

In de reacties bij verschillende stylewatchers zijn de meningen verdeeld. “Ook al draagt ze platte schoenen voor het comfort: er zijn elegantere modellen te vinden”, schrijft een royalty-fan. Een ander deelt: “Deze kleur staat haar heel goed en die schoenen zijn ook leuk!”

Ach, we weten uiteindelijk allemaal dat Fergie lekker doet waar zij zin in heeft, dus die kattensneakers gaan we ongetwijfeld nog vaker zien.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws