Sarah Ferguson onthult hoe het met the Queens corgi’s gaat in hun nieuwe thuis

De trouwe viervoeters van de Queen wonen nu bij de Yorkies. En, bevalt dat een beetje?

De geliefde viervoeters van de Queen? Die hebben nu een nieuw thuis gevonden bij prins Andrew en zijn ex Sarah, de hertogin van York. De Duchess vertelt hoe het met deze twee ‘nationale schatten’ gaat.

Sandy en Muick

Een leven als werkende royal zit er niet meer in voor schandaalprins Andrew. Koning Charles probeert zijn beruchte broertje zoveel mogelijk buiten de koninklijke schijnwerpers te houden. Wat betekent dat Andrew álle tijd heeft om nu voor de corgi’s van wijlen de Queen te zorgen, Muick en Sandy. Toch nog een soort van royal duty.

Muick en Sandy, de twee corgi’s van wijlen de Queen, tijdens de uitvaart. Beeld: BrunoPress

Dat doet hij samen met zijn ex-vrouw Sarah Ferguson, de hertogin van York. Wie zich voorstelt dat de hondjes de ene helft van de week bij Andrew wonen, de andere helft van de week bij Fergie, heeft het mis. De Yorkies mogen dan al dertig jaar gescheiden zijn, maar ze wonen nog altijd onder hetzelfde paleisdak.

Grote eer

Tijdens een bezoek aan een literair festival deze week (Sarah verdient de kost met kinderboeken en zwoele romans), liet de hertogin van York weten ‘zeer vereerd’ te zijn nu voor deze ‘nationale schatten’ te morgen zorgen. “Ze zijn goed opgevoed”, vertelt de Duchess aan de pers. “Ze houden elkaar in evenwicht, het tapijt beweegt als ik beweeg, maar ik ben er nu aan gewend.”

The Boss

Sarah had haar voormalige schoonmoeder hoog zitten, en denkt nog altijd bij alles wat ze doet na of de Queen ’t goed zou keuren. “Ik weet al mijn hele leven dat er niemand is zoals the boss,” zegt de hertogin. “Ik deed nooit iets zonder dat the boss haar zegen had gegeven. Vandaag de dag denk ik daar nog steeds aan.” Dus bij twijfel over de zorg voor haar hondjes hoeft Fergie alleen maar te denken: Wat zou hun vorige baasje hebben gedaan? We gaan ervanuit dat Sandy en Muick, die bij de Queen in het paleis eigen slaapkamers én een eigen chef hadden, nog altijd flink in de watten worden gelegd.

Bron: Woman & Home, Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws