Harry en Meghan gespot bij verrassingsbezoek Katy Perry-concert

De hertog en hertogin van Sussex hebben de smaak goed te pakken.

Prins Harry en Meghan Markle genieten volop van hun leventje buiten de paleismuren, want het prinselijk koppel is afgelopen zaterdag gespot bij het laatste Katy Perry: PLAY-concert in Las Vegas. Naast het driejarige dochtertje van de zangeres Daisy Dove, kwamen ook Harry en Meghan als verrassing naar het concert.

Katy Perry: PLAY-concert

Toen Meghan haar intrede maakte in de koninklijke familie, zagen we in haar vooral een hele keurige dame die (grotendeels tevergeefs) haar best deed de perfecte schoondochter en prinses te zijn. Sinds zij en Harry het royal leven achter zich hebben gelaten zien we echter een hele andere Meg. De rem is er nu duidelijk echt vanaf, want na het concert van Beyoncé is het voormalig prinselijk koppel nu ook gespot op de tribune van het laatste Katy Perry: PLAY-concert in Las Vegas.

Verrassing

Het was een grote verrassing voor zowel Katy Perry als de crew en de bezoekers dat Harry en Meghan het concert bezochten, want hun aanwezigheid werd van tevoren niet aangekondigd. Echter waren de twee niet de enige celebrities in het publiek: ook Céline Dion was van de partij. Het drietal paradeerde onder begeleiding van beveiligers naar hun zitplaatsen, is te zien op een foto die werd gedeeld op X. Daarnaast zijn de hertog en hertogin van Sussex ook in een korte TikTok-video gespot in het Resorts World Theatre in Las Vegas.

Het laatste concert van Katy werd dus heugelijk gevierd met haar koninklijke fans, de eerste publieke verschijning van haar dochtertje en Céline Dion, die de laatste tijd veelal afwezig was door haar ziekte.

Vriendschap

Dat Harry en Meghan wellicht de voetjes van de vloer hebben gedanst bij Katy, komt volgens People door de hechte vriendschap die ze creëerden met de zangeres en haar lief Orlando Bloom toen ze in 2020 hun intrek namen in Californië. “Twee dagen geleden stuurde Orlando me nog een bericht, want hij woont om de hoek en we houden contact”, vertelde Harry in 2021 bij de podcast van The Armchair Expert. Als er pers in de buurt was zou Orlando hem daarvoor waarschuwen. Dat noemen we nog eens een échte vriendschap.

Beyoncé

Harry en Meghan hebben de smaak goed te pakken gekregen na het concert van Beyoncé. Een oplettende Beyoncé-fan spotte de twee namelijk al eerder bij het concert van de zangeres. Meghan uitbundiger dan we d’r ooit gezien hebben, Harry zoals gebruikelijk een tikje ongemakkelijk ernaast. Toch zijn we in ieder geval blij dat Harry en Meghan zo genieten buiten de paleismuurtjes om!

Bron: ELLE, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws