Olcay Gulsen over breuk met Ruud de Wild: ‘Nieuwe fase’

'Het is best wel verwarrend'

Eind augustus maakten Olcay Gulsen en Ruud de Wild bekend niet samen verder te gaan. En na een relatie waarin je vier jaar lief en leed met elkaar hebt gedeeld, ondervindt Olcay dat het toch best lastig is om ineens je eigen weg in te slaan.

Breuk

Twee maanden geleden verscheen er een gezamenlijk bericht van Olcay en Ruud op Instagram waarin zij aangaven uit elkaar te zijn. “De afgelopen maanden zijn wij niet meer een stel zoals je ons misschien kent”, schreven zij toen. “We hebben gemerkt dat we ieder voor zich dingen in het leven willen uitzoeken.” Wel benadrukten de twee dat er absoluut geen sprake was van ook maar enige drama. “Er is niet iemand anders, geen gedoe en geen ruzie. We hebben na een tijd van overprikkeling tijd nodig voor onszelf.”

Vervreemd

Hoewel hun breuk nog redelijk vers is, vertelt Olcay in een openhartige video op TikTok dat zij en Ruud al snel van elkaar zijn vervreemd. “Ik had ook zoiets van: oh wauw, je hebt ook nog een heel leven naast mij. Wat gezond is.” De nieuwe fase waar ze nu in zitten, is voor Olcay een behoorlijke realitycheck. “Je deelt lief en leed met elkaar, maar als je uit elkaar gaat ga je zo snel weer je eigen leven leiden.”

@olcay Soms voelt het echt alsof ik even kan kletsen met jullie hier🥰 #klaarmaken #getready #grwm #vandaag ♬ vlog, chill out, calm daily life(1370843) – SUNNY HOOD STUDIO

Toch kan Olcay het niet laten om af en toe te checken wat haar ex nu allemaal uitspookt. “Dus ik vroeg aan Ruud of hij een date had. Toen zei hij tegen mij: ‘Ja, daar wil ik geen antwoord op geven’.” Hoewel ze het raar vindt om elkaar ineens niet meer alles te vertellen, begrijpt ze ook dat Ruud nu sommige dingen voor zichzelf houdt. “Maar nee, hij heeft gelijk. Dat gaat me natuurlijk niets aan. Het is ook weer een nieuwe fase waar we in komen. Het voelt allemaal zo ver weg of zo.”

Goede beslissing

Gelukkig ziet Olcay de breuk nog steeds als een goede beslissing. “Omdat we toch niet bij elkaar passen en dat we happier zijn zonder elkaar. Maar we houden wel heel erg veel van elkaar. Begrijp jij het nog? Nee, het is best wel verwarrend.”

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, TikTok @olcay

Laatste nieuws