Zien: zo ziet de knappe man van Chantal Janzen eruit

Oeh la la!

Chantal Janzen kan toneelspelen, presenteren, acteren, zingen, dansen: je kan beter vragen wat de multitalent níet kan. Ze is onmiskenbaar knap, grappig en uiterst getalenteerd, en de blondine heeft ook nog een knappe man aan haar zijde. Maar wie is haar man eigenlijk?

Back to the beginning

Chantal Janzen leert de liefde van haar leven kennen in haar puberteit. Marco Geeratz en Chantal groeiden allebei op in het Limburgse Tegelen. Dat Marco op haar pad komt heeft ze echter allemaal te danken aan haar oudere broer Roger. Op een gegeven moment vertrok Chantal naar Amsterdam om haar droom in het maken van musicals achterna te gaan. Intussen werkte Marco verder aan zijn carrière als ondernemer.

Gelukkig in de liefde

De twee komen elkaar in 2006 toevallig tegen in de Nederlandse hoofdstad, en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Nog zonder dat iemand het wist gingen de lovebirds stiekem hun gevoelens achterna: én het bleek ware liefde. Toch was het in het begin even wennen voor Chantal, Marco heeft namelijk al drie kinderen uit een vorige relatie: Esmée, Isaa en Zion. “Ik heb als 16-jarige zelfs wel een uurtje op Esmée gepast”, vertelde Chantal een paar jaar geleden in een interview in JAN. Toch hebben haar drie bonuskinderen een speciaal plekje in haar hart. In 2009 werd de liefde tussen Marco en Chantal bezegeld met de komst van een zoon James, die inmiddels alweer veertien jaar is. Een paar jaar later maakte zoontje Bobby als vijfde kind in het gemengde gezin het plaatje compleet.

De twee tortelduifjes stapten in 2014 in het huwelijksbootje en trouwden in Londen waar Chantal altijd al van droomde. Dat de knappe man romantisch is, blijkt wel. Benieuwd geworden hoe Chantals knappe hubby Marco eruit ziet? Klik dan door naar de volgende pagina!

Laatste nieuws