Prins Albert en prinses Charlene schitteren bij slotgala Festival des Etoilés

Het gala vormde een perfect decor voor het prinselijk paar.

Dit weekend vond het harmonieuze Festival des Etoilés plaats in la Salle Empire de l’Hôtel de Paris in het altijd glamoureuze Monaco. Ook prins Albert en prinses Charlene schitterden op deze avond over de rode loper. Want ach, een gala is een goede reden om álles uit de kast te trekken, n’est-ce pas?

Gala

Zaterdagavond vond de heuse grote gala-avond van het Festival des Etoilés plaats in la Salle Empire de l’Hôtel de Paris in Monaco. Prins Albert en prinses Charlene hadden zich in hun mooiste outfit gehuld, want het Monegaskisch prinselijk paar woonde het exclusieve gala bij. Doordat Albert en Charlene publieke uitjes blijven maken, zullen ze hun blijvende aanwezigheid en waardevolle houding als culturele ambassadeurs versterken bij de nationale en internationale royalty fans.

Prinses Charlene

Prinses Charlene laat zich tegenwoordig minder vaak zien, maar wanneer de prinses weer eens een uitstapje maakt, straalt ze des te harder. Dat blijkt wel weer uit een kiekje dat het prinselijk paleis van Monaco op Instagram heeft gedeeld. En Charlene zou Charlene niet zijn, als ze haar opwachting niet in een donker japonnetje maakt. Over het algemeen verschijnt de Doorluchtige Hoogheid immers in een elegant donker Akris-japonnetje, een neutraal pak, of een crèmekleurige outfit. Ook nu wist Charlene zich weer te betoveren in een prachtige zwarte Cady Maxi-jurk van Max Mara in combinatie met een luxe leren riem en een bijpassende Diamond Cocktail clutch van Jimmy Choo. Een perfecte aanvulling op het eenvoudige zwarte pak van Prins Albert.

Met haar blonde lokken, een subtiele laag maquillage en natuurlijk de nodige accessoires straalt Charlene glamour en zelfvertrouwen uit. Prachtig!

Festival des Etoilés

Het uitzonderlijke diner werd georganiseerd door de vier Michelin bekroonde chef-koks Alain Ducasse, Yannick Alleno, Marcel Ravin, Dominique Lory in één team. De culinaire kunsten waren een plezier voor de ogen en smaakpapillen.

Prins Albert II en prinses Charlene tijdens het Festival des Etoilés (Beeld: NL Beeld)

Het was een bijzondere avond met chique mode en culinaire hoogstandjes, ofwel pure perfectie en verfijning. De aanwezigheid van prinses Charlene op het gala toonde vooral haar actieve betrokkenheid en veerkracht, waaruit bleek dat ze herstelde van haar eerdere gezondheidsproblemen. Het gala vormde een perfect decor voor de publieke verschijning van het echtpaar, waardoor hun status als gewaardeerde leden van het vorstendom is versterkt. Chapeau!

Bron: BNN, Instagram @palaisprincierdemonaco | Beeld: NL Beeld, Instagram @palaisprincierdemonaco

Laatste nieuws