Uiterst zeldzaam beeld: Charlene en Albert knuffelen er op los

Een succesvolle rugby-wedstrijd blijkt de ultieme formule voor een gelukkige Charlene.

Prinses Charlene mag dan keer op keer de grote afwezige zijn bij allerhande royal evenementen, als het om een sportwedstrijd van haar vaderland gaat, is Hare Doorluchtige Hoogheid absoluut present. Na Zuid-Afrika’s winst op de rugby-wedstrijd van vorige week verscheen de prinses ook gisteren weer op de tribune – en dat leverde een hoop vreugde, passie, intieme momentjes met Albert en dús uiterst zeldzame beelden op.

Scheidingsgeruchten

Waar prins Albert het ene na het andere werkbezoek aflegt en zijn royal rol uiterst serieus neemt, is het Charlene die op cruciale momenten schittert door afwezigheid. De prinses verschijnt vaker niet dan wel aan de zijde van haar man, en dat levert natuurlijk de nodige scheidingsgeruchten op. Het prinselijk paar zou enkel en alleen nog voor de bühne bij elkaar zijn, en Charlene zou allang en breed in Zwitserland zitten om daar een rustiger leven te leiden.

Hoewel de geruchten door Albert en Charlene hardnekkig worden ontkend, leek het er de afgelopen tijd niet op dat ze hun best deden om het tegendeel te bewijzen. Hare Doorluchtige Hoogheid ontbrak onlangs nog op het grootse Bal du Centenaire en lijkt nog altijd erg selectief met het uitkiezen van evenementen waar ze wél komt opdagen.

Zuid-Afrika

Eén van de events waar Char wel voor te porren is, is het WK Rugby in Parijs. Niet om het Monegaskische team toe te juichen, maar om de Zuid-Afrikaanse ploeg aan te moedigen. Want je kan de prinses wel uit Zuid-Afrika halen, maar Zuid-Afrika niet uit de prinses. Vorige week verscheen Charlene al samen met manlief op de tribune voor een wedstrijd die haar moederland tegen Engeland speelde, en ook tijdens de finale dit weekend was de prinses weer van de partij. Supportive als-ie is, kwam Albert ook deze keer weer mee. Alles om zijn Char gelukkig te zien natuurlijk – en die missie bleek succesvol.

Lachen, juichen en knuffelen

Net toen we bijna begonnen te geloven dat er iets mis was met Charlenes kaakspieren, trakteerde ze ons op een stralende glimlach toen de Zuid-Afrikaanse rugbyploeg sterker bleek dan die van Nieuw-Zeeland. Na alle opgebouwde spanning eruit gejuicht te hebben…

Beeld: NL Beeld

…leverde de winst Albert zelfs een dikke knuffel op.

Bron: NL Beeld

Dus, tip voor iedereen bij wie de relatie niet zo lekker loopt: neem je geliefde mee naar een rugby-wedstrijd. Doet wonderen!

Bron: Nouveau | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

harry philip

De ongekende gelijkenis tussen prins Philip en prins Harry

Een oude foto uit de jaren vijftig laat een bijzondere gelijkenis zijn.
elisabeth

Het succes van Elisabeth: ‘Ze overklast alle prinsessen die haar zijn voorgegaan’

Voor royalty-liefhebbers breken gouden tijden aan nu een nieuwe generatie prinsessen richting volwassenheid gaat.
fout kapper

Voorkom deze veelgemaakte fout bij de kapper

Je wil natuurlijk zo goed mogelijk geknipt worden..