Meghan Markle schittert op Power of Women Gala van Variety

Stijlvol én classy, zoals we de Duchess of Sussex kennen.

Als je van glitz en glam houdt, dan kán het je niet ontgaan zijn: gisteravond vond weer het Power of Women Gala van Variety plaats in Los Angeles. Ook Meghan Markle maakte haar verschijning bij deze aangelegenheid en schitterde in classy stijl over de rode loper.

Classy Meghan

Meghan Markle paradeerde gisteren over de rode loper op het Power of Women Gala van Variety in Los Angeles. De rode loper was met sterren bezaaid die klaar stonden om de presentaties van vrouwen op het gebied van entertainment te vieren.

De Duchess of Sussex wist zich weer in een prachtig exemplaar te hullen om haar verschijning te maken op het gala. Ze droeg een one shoulder draped maxi dress van Proenza Schouler in een matte beige-kleur. En maakte haar stijlvolle en classy look af met een elegant, zwart leren schoudertasje evenals van het merk Proenza Schouler, en zwarte suède leren pumps van AQUAZZURA.

Spotlights

Meghan stond vorig jaar zelf in de spotlights toen ze werd geëerd bij het grootse evenement. Dit jaar vertelde de hertogin van Sussex aan verslaggevers op de rode loper dat ze trots is om het gala bij te wonen en om haar steun te betuigen. Good job, Meg!

In een eerder interview met Variety onthulde Meghan dat haar kinderen prins Archie en prinses Lilibet zich wellicht in de toekomst in de entertainmentindustrie gaan begeven. “Als je ouder wordt, wil je echt dat je kinderen de dingen vinden waar ze helemaal blij van worden”, stelde de hertogin. “Het zijn uiteraard onze kinderen, en ze maken deel uit van een erfenis, een traditie en een familie die andere verwachtingen zal hebben. Maar ik wil dat ze hun eigen weg kunnen uitstippelen. Als het de entertainmentindustrie is, geweldig. En ook: veel succes. Er zijn zoveel mensen die zullen praten over wat de deur voor mijn kinderen heeft geopend. Maar er is nog steeds talent en veel lef voor nodig. We creëren multidimensionale, interessante, vriendelijke en creatieve mensen. Dat is wie onze kinderen zijn.”

Power of Women

De Power of Women-winaars van dit jaar zijn Billie Eilish, Carey Mulligan, Fantasia Barrino en Lily Gladstone. Margot Robbie, Josey McNamara en Tom Ackerley werden bekroond met de Producer of the Year-prijs als medeoprichters van LuckyChap. En dat kwam zeker niet als een verrassing, want LuckyChap is de producer van dé best scorende film van dit jaar: Barbie. In deze ultiem roze fantasie-film speelde Margot Robbie de hoofdrol en was Dance the Night van Dua Lipa dé doorbraakhit van de film.

Dua Lipa, Leonardo DiCaprio, Oprah Winfrey, Ariana Greenblatt en Emerald Fennell mochten elke honoree introduceren tijdens het gala.

Bron: People, Variety, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld, Instagram @royalfashionpolice

Laatste nieuws