Warm en stijlvol: deze jassen dragen we dit najaar!

Heerlijk warm en o zo stijlvol!

Nu de temperaturen steeds verder dalen, hebben we onze sjaals, wanten, en warme winterboots weer massaal uit de kasten getrokken. Maar twijfel je nog wat voor jas je dit jaar aantrekt om warm te blijven? Geen zorgen! Met déze tijdloze exemplaren kom je namelijk al-tijd goed voor de dag.

Pluizig

Er gaat niets boven een fijne faux fur of teddy-jas in de winter. Naast het feit dat ze enorm warm en fluffy zijn, komen ze tegenwoordig in allerlei soorten, kleuren en maten. De pluizige jassen zijn al tig jaar favoriet bij modeliefhebbers en dit seizoen is daar geen uitzondering op. Van neutrale tonen tot chique prints.

Lookbook

Op zoek naar een fluffy jas? Scroll dan verder om te zien hoe mode-influencers, van Jeanette Madsen tot Aimee Song, deze wintertrend dragen. Tip: wie weet heeft je moeder, tante, oma, of buurvrouw nog wel een mooi vintage exemplaar in de kast hangen. En anders is dit een príma excuus voor een bezoekje aan je lokale vintage kledingwinkel, non?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Aimee Song (@aimeesong)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kenza Zouiten Subosic (@kenzas)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emili Sindlev (@emilisindlev)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Zeena Shah (@heartzeena)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kae Sutherland (@kaesutherland)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jeanette (@_jeanettemadsen_)

De jas mooi houden

De jas raakt nooit uit de mode, maar het betekent niet dat de jas ook altijd mooi blijft. Wil je er alles aan doen om te zorgen dat jouw coat mooi blijft? Borstel je jas dan één keer per week. Klinkt gek, maar worth a try. Zeker als je met je jas door de regen hebt gelopen, is dit een must. Zo voorkom je namelijk dat de haren gaan klitten en dat de jas er mat uit gaat zien.

Bron: Marie Claire Nederland, Who What Wear | Beeld: NL Beeld, Instagram

Laatste nieuws