Oeh la la: groot nieuws voor Sylvia Geersen!

Een prachtig einde van een prachtig jaar!

Model Sylvia Geersen heeft het niet altijd makkelijk, maar au moment gaat het de brunette allemaal voor de wind. Zo heeft ze nu groot nieuws gedeeld via haar Instagram-pagina!

Belle Année

In gesprek met Beau Monde verklapte Sylvia eerder dit jaar dat haar leven behoorlijk pittige periodes gekend heeft, maar nu de beauty haar Joris aan de haak heeft geslagen in De Bachelorette, is ze gelukkiger dan ooit. Bovendien onthulde ze onlangs dat ze na zeven lange jaren eindelijk de scheiding van haar ex-man heeft kunnen afronden. Kortom: 2023 was een bijzonder mooi jaar voor Sylvia.

En dat vond zij klaarblijkelijk zelf ook! Op Instagram deelde ze namelijk het vrolijke nieuws dat ze een exclusieve lijn champagne heeft uitgebracht. Bij een set zwoele foto’s legt Sylvia uit hoe dit zo tot stand is gekomen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvia Geersen (@sylviageersen)

“Lieve mensen, even heel wat anders”, begint zij haar bericht. “Met trots lanceer ik mijn eigen exclusieve Champagnelijn, Belle Année. Mijn limited edition Champagnes. Belle Année, wat letterlijk ‘mooi jaar’ betekent”, legt ze uit. Ha! Een bijzonder toepasselijke manier om te proosten op het prachtige jaar dat zij achter de rug heeft, non?

Proeverij

Sylvia is zelf nauw betrokken geweest bij het selectieproces van haar perfécte fles bubbels. “Alles geproefd en deze champagne is het geworden! Zoooo lekker!”, schrijft ze enthousiast. Op een sneak peek zien we dat de luxe fles geheel on brand is voorzien van een label met een prachtige roos – een subtiele verwijzing naar haar Bachelorette-avontuur!

Proosten

Sylvia heeft natuurlijk een hoop om op te proosten. In een aflevering van Casa di Beau blikte ze al terug op hoe gelukkig ze was met Joris. Tijdens haar deelname aan De Bachelorette gaf Sylvia haar allereerste én allerlaatste roos aan Joris. “Toen ik hem ook zag lopen, nadat ik hem de laatste roos had gegeven, zag ik ook echt mijn man weglopen. En ik wil echt met hem verder. Daar ga ik heel hard mijn best voor doen, dat dat gaat lukken”, deelde ze. Toen Beau vroeg waar Sylvia zich over vijf jaar zag, hoefde ze niet lang na te denken. “Ik zie mijzelf met Joris.”

Én dus met een fles persoonlijke bubbels erbij. Het is het stel hoe dan ook gegund!

Bron: Instagram @SylviaGeersen | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws