Ha! Eugenie onthult hoe de royals hun takeaway in ontvangst nemen

'Ik wil niet in m'n pyjama naar buiten!', verklapt de prinses.

Even via een bezorgservice een frietje bestellen – je verwacht het misschien niet zo snel van de royals. Ze hebben immers uitgebreide keukens en een uitgebreide selectie koks klaarstaan. Toch zijn ook de hoogheden niet vies van een bestelling bij de lokale curry-tent op z’n tijd. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Prinses Eugenie komt met een bijzondere onthulling!

Lekker gewoon gebleven

Ze wonen dan in paleizen, dragen de duurste juwelen, en hebben designers aan hun voeten liggen die ze dolgraag zouden kleden, maar verder zijn de royals ook gewoon mensen. En soms heb je nu eenmaal zin in een vette hap!

In gesprek met Jessie en Lennie Ware, de hosts van podcast Table Manners, verklapte prinses Eugenie dat zij de avond ervoor curry had besteld samen met manlief, Jack Brooksbank. En het laten bezorgen van zo’n tasje takeaway te paleize? Dat heeft nog best wat voeten in de aarde.

In de auto

Zo verklapt Euge dat zij normaliter nooit curry bestellen. “Jack en ik zaten letterlijk een uur op Deliveroo te kijken van…What on earth betekent dit?” Ha! Zeker herkenbaar. Maar met het plaatsen van een bestelling ben je er nog niet als paleisbewoner.

Zo legde Eugenie uit dat zij daarna enkele stafleden van het hof moet bellen om aan te kondigen dat er een bezorging onderweg is naar de paleispoorten. “En dan rijden we erheen in onze pyjama’s om ’t op te halen”, legt zij uit.

Dit leidt tot enige verwarring bij de hosts, want kunnen de Yorkse prinses en haar man niet gewoon even naar de poort lopen? Of iemand inschakelen om de tas vol lekkers naar hen toe te brengen? Hierop reageert Euge droogjes: “We zouden inderdaad kunnen lopen…maar ik wil niet in m’n pyjama naar buiten.” Ha! Geef de prinses eens ongelijk – wij zouden net zo min onze comfortabele joggingbroek willen verruilen voor een nette pantalon, maar om dan maar in je loungewear de deur uit te gaan? No way!

Curry

Hoewel dit voor Eugenie en Jack de eerste keer was dat zij curry bestelden, weten we dat enkele andere Windsors dól op de spicy gerechten zijn. Of tja, spicy…Naar eigen zeggen is prins William namelijk een ‘masala-man’. “Ik kan niet te veel pit hebben. Ik begin dan te zweten – het is vrij onaantrekkelijk”, aldus de prins. Toch is Wills groot fan van een goede curry. Samen met prinses Kate test de hoogheid namelijk graag de beste curryhuizen door het hele land. Wie weet kunnen de Waleses nog eens een lijstje culi-tips delen met Eugenie en Jack!

Bron: US Weekly, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws