[Gesloten]Fabulous Friday: maak 6x kans op een set Otazu Fiorella-oorbellen t.w.v. €49

Sparkle on!

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe kans om een set ont-zet-tend stralende prijzen in de wacht te slepen. Deze week mogen we namelijk maar liefst zes sets van de Fiorella-oorbellen van Otazu weggeven. Dat wordt shinen deze feestdagen!

Tijdloos schitteren

Je coupe in de lak: check. Je lippen gestift en wimpers gekruld: check en check. Een glamoureuze outfit? Reken maar van check! Maar elke glamourpoes weet dat een outfit niet compleet is zonder een set bijpassende juwelen. Gelukkig kun je bij Otazu altijd een set heerlijke sieraden vinden die past bij je outfit.

Geen wonder dat grote namen als Karin Bloemen, Madonna, Sylvia Geersen, en Tyra Banks al gespot zijn met sparkly exemplaren van het Nederlandse juwelenlabel. Ook werd niemand minder dan Sarah Jessica Parker als Carrie Bradshaw in de tweede Sex and the City film gespot met enkele pronkstukken van Otazu. En men weet: met de Bradshaw seal of approval zit je helemaal goed.

Fiorella

Nu heeft het merk een lijn luxe oorstekers gelanceerd met Swarovski-kristallen, waarmee je elke outfit afmaakt. Aan Beau Monde verklapt Otazu dat Creative Director Helena Vreeburg hoogstpersoonlijk de prachtige kleuren van de kristallen voor deze wintercollectie heeft gekozen. Stralend rood, diepblauw en smaragdgroen – allen afgewerkt met een 24-karaats verguld jasje.

Met deze prachtige sets oorstekers maak je een echte glamourlook helemaal af, geef je een casual outfitje net even dat beetje extra, of voorzie je je stoere kleding van een subtiele, elegante touch. Bovendien worden alle sieraden van Otazu met de hand gemaakt in Europa, waarbij natuurlijk een hoop zorg en liefde in de juweeltjes wordt gestoken.

Winnen!

Wel zo leuk dus, dat Beau Monde nu maar liefst zes van deze sets mag verloten onder haar lezers. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten. Vergeet niet door te geven welke kleur van de Fiorella-oorbellen jouw glitter-minnend hart heeft veroverd!

Enne…mocht je niet in de prijzen vallen: niet getreurd. Binnenkort komen Beau Monde en Otazu namelijk met een héél verleidelijke actie. Houd de website dus vooral in de gaten!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 8 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Otazu zullen delen als je wint.

Laatste nieuws