Paris Hilton verraste familie met dochtertje: ‘Ze dachten dat er een goochelaar kwam’

Paris kan haar geluk niet op!

Begin dit jaar werd socialite, zangeres, en onderneemster Paris Hilton moeder van zoontje Phoenix, samen met manlief Carter Reum. Afgelopen week vierden zij hun eerste Thanksgiving samen als trotse ouders met hun verdere familie – en daar had Paris meteen nog een flinke verrassing voor de aanwezigen.

Zoontje

La Hilton heeft natuurlijk een vrij tumultueus liefdesleven achter de rug, waar de hele wereld middels paparazzi-foto’s, reality-televisie, en die beruchte intieme tape deelgenoot van werd gemaakt.

Maar inmiddels is de zakenvrouw helemaal gelukkig in de liefde met ondernemer Carter Reum. Begin dit jaar mochten zij hun eerste kleine spruit verwelkomen, en wat bleek? De twee zijn in november dit jaar opnieuw ouders geworden! Via Instagram onthulde zij vorige week het grote nieuws over de komst van dochtertje London, maar nu heeft Paris ook nog een klein tipje van de sluier opgelicht over hoe ze het aan hun familie vertelden.

Surprise!

Net als bij zoontje Phoenix, had Paris voor haar dochtertje een draagmoeder ingeschakeld. Aan de blondine zelf was dus niets te zien de afgelopen maanden, en daardoor kon ze de komst van de kleine London goed geheim houden. Zo goed zelfs, dat ze London als verrassing mee kon nemen naar hun Thanksgiving-diner!

In de talkshow van Kelly Ripa en Mark Consuelos verklapt Paris: “Carter verzamelde iedereen in de woonkamer en zei dat we een verrassing hadden. Iedereen dacht dat er een goochelaar zou komen – een performer. Dus iedereen zat daar helemaal enthousiast en toen kwam ik binnen met een roze dekentje met de baby.”

Ha! Paris weet natuurlijk wel hoe ze een indruk maakt. De socialite meldt ook nog dat er daarna flink wat tranen gelaten werden. “Het was de beste Thanksgiving van m’n leven”, aldus Paris.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Kinderwens

De afgelopen jaren heeft Paris haar kinderwens niet onder stoelen of banken gestoken. In januari vorig jaar gaf Paris al aan in een gesprek met E! News dat het ‘krijgen van kinderen absoluut een van haar topprioriteiten is’. Naast dat de realityster openstaat voor een baby, onthulde ze ook hoeveel ze er het liefst zou willen. “Ik zou graag twee of drie kinderen willen”, liet ze weten.

Zoet detail: in datzelfde interview met E! News verklapte Paris dat ze graag een oudere broer had gehad, voor het gevoel van bescherming. Aan Kelly en Mark heeft ze nu onthuld dat ze dit nu he-le-maal voor zich ziet met haar twee eigen kleine spruiten. “Ik hoop dat hij één jaar hoger komt te zitten op school. Dan kan hij als grote broer op z’n zusje letten. Dat is het plan.” Lief!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld

 

Laatste nieuws