Paris Hilton onthult naam van pasgeboren zoontje

En Paris doet dat zoals alleen Paris dat kan.

Vorige maand maakte realityster Paris Hilton bekend dat ze moeder is geworden van een zoontje door middel van een draagmoeder. Maar hoe heet de kleine spruit? Dat maakt ze zelf bekend in haar podcast This is Paris

Kinderwens

De beauty liet tijdens het Hollywood Reporter’s Women in Entertainment Gala afgelopen december weten dat zij en haar man Carter al sinds de coronaperiode volop bezig waren met de IVF-procedure. Zo vertelde ze dat ze graag een gezin wilden stichten, waardoor ze begonnen waren rond de tijd dat de wereld op slot ging. “Ik had zoiets van: dit is de perfecte timing. Normaal gesproken zit ik 250 dagen per jaar in het vliegtuig, dus laten we gewoon alle eitjes opslaan en klaarmaken.” Uiteindelijk is Paris haar wens uitgekomen, maar dan via een draagmoeder.

It’s a boy!

Op Instagram maakten de twee vorige maand het heugelijke nieuws bekend. “We houden nu al meer van je dan woorden kunnen uitdrukken”, schreef Paris in de caption. Op de foto zien we hoe Paris het handje van de kleine spruit vasthoudt. Het is een jongetje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

De naam van het kindje hielden Paris en Carter toen nog even voor zichzelf. Tot nu dus.

Phoenix

Paris onthulde de volledige naam in haar podcast This is Paris en legde meteen ook uit wat de betekenis is achter de naam. Dat deed ze door een stukje voor te lezen uit haar gloednieuwe boek Paris: The Memoir: “Als alles goed gaat, zullen Carter en ik trotse ouders geworden zijn van een jongetje tegen de tijd dat je dit leest.” Ze vervolgde: “We hebben ervoor gekozen om hem Phoenix te noemen. Een naam die ik jaren geleden al had uitgekozen wanneer ik aan het zoeken was naar steden om de naam van mijn kindje op te baseren”, aldus Paris. “Phoenix was ideaal omdat het de mythologische betekenis heeft van een vogel die kan herrijzen uit zijn as en daarna terug kan vliegen.”

De middelste naam van het kindje, Barron, is gebaseerd op Paris’ overleden grootvader. “Mijn grootvader was altijd mijn mentor. We hadden zo’n hechte band en ik mis hem elke dag. Dus ik wou hem eren door zijn naam te geven aan mijn eerstgeboren zoon”, aldus Paris. Ze besluit: “Dus de naam van mijn prachtige zoon is Phoenix Barron Hilton Reum. Cute!

Bron: Grazia, Instagram @parishilton, HLN | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws