Paris Hilton schakelt paranormaal begaafde in voor vermiste hond

Haar chihuahua Diamond Baby is tijdens de verhuizing weggelopen.

Lees ook

Verdrietig nieuws voor diva Paris Hilton. Haar chihuahua Diamond Baby wordt al bijna een week vermist. De hotelerfgename en realityster doet er alles aan om haar hondje terug te krijgen, en schakelt hier zelfs professionele hulp voor in. 

Diamond Baby

De realityster zit middenin een verhuizing en dan kan het nog weleens chaotisch zijn. Ze denkt dan ook dat een van haar verhuizers de deur heeft opengelaten, waardoor Diamond Baby kon ontsnappen. “Mijn familie en vrienden hebben me overal geholpen te zoeken en we zijn elke deur in de buurt langs gegaan, maar we hebben haar nog steeds niet gevonden”, deelt de hotelerfgename op Instagram.

Professionele hulp

Naast het uitloven van een ‘fikse beloning’ aan de persoon die haar viervoeter vindt, heeft ze ook professionele hulp ingeschakeld. En dat pakt Paris niet bescheiden aan. “We hebben een dierendetective, hondenfluisteraar en een paranormaal begaafde ingehuurd en we zijn op zoek naar speciale drones.” Paris hoopt dan ook dat ze ooit weer herenigd wordt met Diamond Baby. “Ik doe er alles aan om haar weer terug te krijgen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Paris Hilton (@parishilton)

‘Ze was mijn beste vriendin’

Dat ze haar chihuahua kwijt is, doet haar ook veel verdriet. “Ik ben in tranen, zo verdrietig en depressief. Het voelt alsof ik een deel van mezelf kwijt ben en niets is hetzelfde zonder haar. Diamond Baby is mijn alles, ze is als een dochter voor me. We waren onafscheidelijk. Ze was mijn beste vriendin en ze was altijd bij me.” Laat het haar andere hondje, Marilyn Monroe, maar niet horen!

Met haar oproep hoopt ze dat mensen haar willen helpen met haar zoektocht. “Stuur me alsjeblieft een e-mail als je IETS weet”, roept ze haar volgers op. Hopen dat de diva haar diamant snel terugvindt!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram @parishilton

Laatste nieuws

Zie ook