Paris Hilton deelt foto’s van bruiloft en fans hebben maar één vraag

Typisch Paris...

Lees ook

Luid de klokken, want Paris Hilton is in het huwelijksbootje gestapt. De socialite mag Carter Reum officieel haar man noemen. Op haar Instagram deelt Paris prachtige beelden van hun jaloersmakende bruiloft, maar de reacties gaan niet alleen over de prachtige Oscar de la Renta trouwjurk…

That’s hot.

Wie Paris Hilton zegt, zegt ook glamour. Niet zo gek dus dat haar bruiloft op en top glamour had. Van de prachtige locatie tot de veelbesproken jurk en een camera crew om alles goed vast te leggen, aan alles werd gedacht. Enne, die jurk is er zeker eentje die je niet mag vergeten. Deze is namelijk met de hand gemaakt en dat heeft maanden geduurd.

Paris is natuurlijk Paris en post op haar social media een heleboel foto's van de bruiloft en de prachtige jurk. Ook wat andere kiekjes komen naar voren. Maar, vergeten we niet iets? Precies, haar husband!

Fans op Twitter gingen los over de foto's. Zo schrijft er iemand: 'Obsessed met Paris Hilton, omdat ze niet één trouwfoto met haar man plaatst.” Gelukkig duurde het niet lang voordat husband Carter Reum op haar Instagram-account pronkt en deelde ze dit zoete kiekje. Eind goed, al goed!

Kim Kardashian

En, wie spotten we daar? Niemand minder dan voormalig BFF Kim Kardashian is ook op de bruiloft. Gehuld in een zwarte bodycon dress straalt Kim als nooit tevoren. We zijn benieuwd of andere old party friends Nicole Richie, Amandy Bynes, Britney Spears en Lindsey Lohan ook uitgenodigd waren… Of is het een gevalletje TTYN?

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram Paris Hilton

Laatste nieuws

Zie ook