Dit Britse kostuumdrama à la Bridgerton is binnenkort in Nederland te streamen

Bingen maar!

Overdaad, luxe, en natuurlijk een hoop schandalen en sensatie…geen wonder dat we allemaal helemaal fan zijn van Netflix-serie Bridgerton. Binnenkort verschijnt er een nieuw kostuumdrama op de Nederlandse streamingsdiensten, gebaseerd op de boeken van Jane Austen. Uiteraard boordevol kostuums, weelde en steengoede acteurs!

Nieuw kostuumdrama

We wachten met smart op het derde en vierde seizoen van Bridgerton, maar ondertussen kunnen we ons ook opmaken voor iets anders leuks. Ben jij nou ook zo’n fan van alles wat met Bridgerton te maken heeft? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze decembermaand verschijnt het kostuumdrama Sanditon in z’n geheel op NPO Plus.

Sanditon

Iedereen die verknocht is aan de boeken van Jane Austen weet nu exact waar we op doelen. Het is namelijk het exemplaar dat ze nooit afmaakte; de auteur stierf toen ze elf hoofdstukken had neergepend. Enne, de Britten besloten er een serie over te maken. Het derde en laatste seizoen van het kostuumdrama werd eerder dit jaar op de BBC uitgezonden en komt op 7 december in één klap bij ons op NPO Plus. Geen fan van kerstfilms? Dan komt dit nieuws als geroepen!

Verhaallijn

We zijn natuurlijk verheugd dat na het succes van Sanditon in het buitenland, nu ook ons kikkerlandje volgt. Want een nieuwe serie waarin rijke en machtige personages, gestoken in de prachtigste kostuums, te maken krijgen met intriges, liefde en ambities? Die willen we natuurlijk zien!

In het drama belandt Charlotte Heywood in de Regency-tijd het kustplaatsje Sanditon, steeds meer in trek bij de rijken der Engeland. En je raadt het misschien al: daar komt ze als snel achter heel wat geheimen en intriges onder de locals.

Nu Bridgerton nog even op zich laat wachten, achten wij dit als het perfecte tijdverdrijf voor als je niet van Love Actually en The Holiday houdt – iets wat we ons overigens niet kunnen voorstellen!

Bron: Nouveau | Beeld: Sanditon

Laatste nieuws