Omid Scobie, de auteur van Endgame, ging uit met William en Kate

En ook met prins Harry heeft hij de nodige danspasjes gewaagd.

De auteur van Endgame, Omid Scobie, heeft in James O’Brien’s podcast ‘Full Disclosure‘ onthuld dat hij vroeger met prins William en zijn liefje Kate in de club stond. Toen de auteur van het langverwachte boek vol onthullende royalty-verhalen in Londen woonde, struinde hij regelmatig de nachtclubs af met de koninklijke hoogheden.

Boujis

Waar Scobie en de royals vaak de bloemetjes buiten zetten? Boujis natuurlijk! Boujis was een trendy club in Zuid-Kensington die in het begin van de jaren 2000 enorm populair was onder de jonge royals. De club is inmiddels al bijna tien jaar gesloten. Tijdens de prille jaren van hun relatie maakten een jonge William en Kate hier geregeld hun opwachting, samen met vrienden zoals Guy Pelly en Holly Branson. Ja ja, ook deze ogenschijnlijk deftige royals zijn ooit jong geweest!

VIP

Over zijn feestverleden zegt Scobie in de podcast: “Ik was erg bezig met uitgaan en feesten met mijn vrienden en dat overlapte met de royals. Want als ik naar de club ging was prins Harry daar, Kate was daar en William was daar.” Hij kan zich nog wel herinneren dat er ook een groot nadeel kleefde aan de aanwezigheid van de Britse hoogheden. “De VIP-ruimte werd dan namelijk afgesloten”, laat hij in de podcast weten. Maar ondanks dat dit soms vervelend was, heeft alles uiteindelijk goed uitgepakt voor Omid. De contacten die hij in het uitgaansleven heeft gelegd, hebben hem namelijk enorm geholpen tijdens zijn loopbaan als journalist.

Hotspots in Londen

Naast Boujis was The Bath House een grote favoriet van onder andere prins Harry. Tava O’Halloran, de eigenaar van deze club, noemde de hertog van Sussex onlangs nog ‘de ideale gast’. “Hij dronk, at, gaf het personeel royale fooien, kocht tequilashots voor het personeel en had een echt leuke tijd”, aldus de eigenaar. Steek die maar in je zak, Haz! Kate zou het liefst naar nachtclub Raffles gaan om te feesten. Naar verluidt zijn zij en haar man William daar eens rond vier uur ’s nachts vertrokken nadat William was teruggekeerd van zijn detachering in het Caribisch gebied.

Endgame

De onthullingen van Scobie komen wellicht op een nogal onverwacht moment. Naar aanleiding van het boek Endgame wordt namelijk gezegd dat hij zo ongeveer de trouwste ‘cheerleader’ van Harry en Meghan is en er alles aan doet om onder andere William en Kate in een kwaad daglicht te stellen. Toch hebben Harry en Meghan naar verluidt met klem afstand genomen van het boek. De MailOnline heeft eerder deze maand naar eigen zeggen verschillende ‘Sussex insiders’ gesproken die dat beweren. De relatie tussen de ‘oude vrienden’ is klaarblijkelijk niet meer zo goed als die is geweest…

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws