Verdrietig nieuws voor Jim Bakkum: oma Bakkum overleden

'Héél dankbaar dat ik donderdag bewust afscheid heb kunnen nemen. En zij van ons'

Onwijs verdrietig nieuws voor Jim Bakkum en zijn familie. De acteur laat op Instagram weten dat zijn lieftallige oma vandaag op 96-jarige leeftijd is overleden. ’04/12/2023 💫’, deelt Jim. Met een aantal prachtige kiekjes blikt de acteur terug op mooie momenten die hij beleefde met zijn oma.

Onsterfelijk

“Op een bepaald moment leek ze onsterfelijk”, zegt Jim over zijn oma die op 4 december is overleden. “Zo dankbaar voor alles wat dit laatste jaar nog heeft gebracht.” De acteur heeft gelukkig veel mooie herinneringen om op terug te kijken. “Alle bezoekjes, mijn optreden in haar verzorgingshuis en vooral héél dankbaar dat ik donderdag bewust afscheid heb kunnen nemen. En zij van ons”, vertelt hij. “Haar hand vast heb kunnen houden. Haar nog de laatste paar slokjes water heb kunnen geven. En zelfs nog haar laatste grapje heb zien uitbeelden.”

“Toen ik tegen haar zei dat ik op haar begrafenis zou zingen, ging haar hand omhoog: 🫰🏼- Met andere woorden: ‘Wat moet dat allemaal kosten?!'”, deelt Jim.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door J I M B A K K U M (@jimbakkum)

Oma Bakkum

“Oma Bakkum is niet meer. Mijn laatst levende grootouder”, gaat Jim verder. “Ze mocht 96 jaar worden. Wat een leeftijd.” Daarbij deelt de acteur een serie prachtige kiekjes. Op de eerste foto, wat waarschijnlijk een van de laatste foto’s is, houdt hij de hand van zijn oma vast. Ook zien we foto’s van hen samen in het verzorgingstehuis, op het terras, foto’s van vroeger en een foto van oma met zijn dochtertje. Prachtige herinneringen!

Condoleances

In de reacties onder de post wordt Jim volop gecondoleerd en leven bekende vrienden, familie en volgers mee met de acteur en zijn gezin. “Gecondoleerd lieverd en sterkte voor jullie allemaal ❤️”, schrijft Chantal Janzen. “Gecondoleerd Jim. Was bijzonder om haar via jouw socials een beetje te leren kennen. Je lieve sterke oma ❤️”, aldus Arie Boomsma. Verder laten onder meer Juvat, Fred van Leer, Bas Smit, Olcay Gulsen, Britt Dekker en Carolien Spoor lieve reacties achter. Ook namens Beau Monde gecondoleerd en heel veel sterkte!

Bron: Grazia, Instagram @jimbakkum | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws