Koninklijk Huis verrast met niet eerder vertoond kiekje van prinses Amalia

Prinses Amalia wil graag iedereen bedanken voor de felicitaties op haar verjaardag.

Afgelopen donderdag was een belangrijke dag voor prinses Amalia. De kroonprinses mocht namelijk twintig kaarsjes uitblazen. Hoewel we op haar verjaardag al werden verrast met gloednieuwe portretfoto’s van de prinses, deelt het Koninklijk Huis vandaag opnieuw een mooie foto van Amalia.

Verjaardag

Op 7 december was het groot feest op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Amalia vierde haar twintigste verjaardag en speciaal daarvoor deelde het het Koninklijk Huis enkele nieuwe foto’s van de kroonprinses. Of tja…nieuw waren de kiekjes óók niet echt. Deze foto’s waren namelijk afkomstig uit de fotosessie van december vórig jaar. Toen werden prinses Beatrix, koning Willem-Alexander en prinses Amalia met z’n drieën op de foto gezet. Goed, écht vaak zien we de koninklijke familie niet voor de camera poseren, dus een nieuwe portretfoto is redelijk zeldzaam.

Felicitaties

Dat is onderstaande foto ook, want deze foto is niet door een speciale fotograaf gemaakt. Nee, het lijkt erop dat dit een heel spontane foto is van de prinses. “Heel veel dank voor alle felicitaties die ik ter gelegenheid van mijn 20ste verjaardag heb ontvangen. Alle hartverwarmende berichten hebben mijn dag nog specialer gemaakt”, klinkt het in de beschrijving bij de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Locatie

Waar de foto precies gemaakt is staat er niet bij, maar volgers speculeren erop los in de reactie. Zo weten we allemaal dat Griekenland de favoriete vakantiebestemming van de royals is. Zou het kiekje daarom op zee bij een Grieks eiland in de buurt gemaakt zijn? Dat zou zomaar eens kunnen.

En omdat de foto zwart wit is kunnen we ook niet heel veel opmaken uit haar outfit. Draagt ze een kimono? Een luchtige blouse? Who knows!

Bron: RVD | Beeld: Instagram, NL Beeld

Laatste nieuws