Feestdagentrend: mulled wine nails

Glühwein op je nagels!

Nu we gestaag richting de feestdagen bewegen, zit er niets anders op dan ons onder te dompelen in feestelijke fashion- en beautytrends. De nieuwste trend die ons nóg meer in de kerststemming brengt is mulled wine nails.

Glühwein

Bij Kerstmis denken we aan cadeautjes en knus versierde huiskamers, maar vooral aan een overvloed van rode wijn en glühwein – en laat dat nu net de inspiratie zijn voor de nieuwste feestdagentrend. Vanaf nu genieten we niet alleen meer van glühwein in ons glas, maar ook op onze nagels. De bordeauxrode kleur is de perfecte tint voor de decembermaand. We nemen je mee in vier manieren om deze trend in je manicure te verwerken.

Amandelvormige mulled wine nagels

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GelsbyJacqueline (@gelsbyjacqueline)

Heb je lange nagels? Dan komt de mulled wine-trend extra goed tot z’n recht wanneer ze in een ovale vorm gevijld zijn. Met een glanzende topcoat maak je het geheel nog feestelijker.

Korte, vierkante mulled wine nagels

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M e g (@gel.bymegan)

Niet gezegend met lange, sterke nagels? Dat is anno 2023 geen issue meer. Sterker nog: korte, vierkante nagels voeren inmiddels zelfs de boventoon. Ook in de mulled wine-trend geven ze een stoere uitstraling aan je look.

Mulled wine french manicure

Traditionele french manicure, move over. Inmiddels kan deze vorm van manicure in veel meer dan alleen wit- en rozetinten gebruikt worden. Voor de feestdagen kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de topjes van je nagels in de mulled wine-kleur te lakken, en het overige gedeelte van een lichtere kleur te voorzien. Je kunt het aan de nagelstyliste overlaten, maar met wat handige tools is het zelf ook prima te doen.

Squoval mulled wine nagels

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door M e g (@gel.bymegan)

Voor wie er niet kan kiezen tussen ovale of vierkante nagels, is er de ‘squoval‘ nagelvorm. Zoals de naam doet vermoeden (square en oval), is dit een middenweg tussen vierkant en ovaal. Zo zien je nagels er zowel chic als strak uit: perfect voor de feestdagen én daarna.

Bron: Woman and Home | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws