Zo geef je jouw huid een finishing touch voor de feestdagen

Stralend aan het kerstdiner!

De feestdagen staan voor de deur, en het liefst verschijnen we natuurlijk zo stralend mogelijk aan het kerstdiner. Een gave, egale huid staat hoog op onze wish list, maar stiekem weten we dat zelfs Santa himself dat niet zomaar kan regelen. Gelukkig hebben de skincare-experts van hannah de “Touch”-lijn ontwikkeld, zodat je geen plamuurlaag nodig hebt om een beetje fatsoenlijk aan het diner te kunnen aanschuiven.

Touch of Silk

Een kerstig mak-uplookje is altijd leuk rondom de feestdagen, maar het is wel zo fijn dat deze goed blijft zitten, zodat je niet na elke hap, kus of knuffel alles weer moet bijwerken. De Touch of Silk van hannah is een multifunctionele, directe teintverbeteraar op basis van zijdezachte siliconenolie. Deze primer vult lijntjes en kleine oneffenheden onmiddellijk op, en laat de teint mooi egaal en perfect gematteerd achter. Het heeft tevens intensief huidverbeterende eigenschappen ten aanzien van onder meer het vochtgehalte, volume en het intensief bevorderen van het natuurlijke herstel bij o.a. littekens. Daarnaast is het favoriet bij make-upliefhebbers: de Touch of Silk zorgt er namelijk voor dat make-up beter hecht én langer blijft zitten.

Touch of Colour

We houden allemaal van een mooie summer glow, maar de hele dag in de weer met highlighters en bronzers? Dat laten we liever aan de Hollywoodsterren over. De Touch of Colour een goed alternatief. Hiermee krijgt elk denkbaar huidtype en een groot palet aan huidtinten een stralend vleugje kleur en direct een optisch egale en gave huid. Het geeft een aangenaam poederig huidgevoel en zorgt ook direct voor een subliem en stralend vleugje kleur op de huid. Het is geen make-up, maar zorgt wél voor een subtiel bronze effect.

Brilliant Touch

Nog een fijn alternatief voor een dikke make-uplaag is de Brilliant Touch – een slimme filter die zichtbare poriën vermindert en een glimmende huid matteert. Deze zorgt ervoor dat het licht weerkaatst wordt, waardoor je teint in één klap helder en mooi egaal oogt. Ook fijn: de Brilliant Touch is op de langere termijn intensief huidverbeterend door ingrediënten als siliconenolie. Goodbye, rimpels en huidverslapping!

FiXing Touch

De FiXing Touch is speciaal ontwikkeld om een beschadigde en/of geïrriteerde huid snel te herstellen. Het laat een ruw aanvoelende huid weer zacht en soepel aanvoelen. De FiXing Touch kan ingezet worden bij iedere huid die herstel nodig heeft. Van eczeem tot aan littekens, en van acne tot gesloten schaafwonden. Tip! Heb je een kookongelukje tijdens het voorbereiden van het kerstdiner waarbij de “handjes branden”? Doe hier direct, na lauw afspoelen, de FiXing Touch op. Herhaal dit meermaals, daar het bijdraagt aan het verkleinen van de kans op een blaar of litteken.

Met de producten uit de Touch Family heeft hannah meerdere mooie prijzen in ontvangst hebben mogen nemen, zoals de Beauty Press Innovation Award, Beauty Astir Award en Marie Claire de Prix d’Excellence. Of je nu wil glimmen als een kerstbal of schitteren als een kerstster, voor iedere huid is er een geschikte finishing touch.

Tip van de redactie!

Bij hannah hebben ze in de maand december een hele toffe actie. Zo krijg je – zolang de voorraad strekt – bij aanschaf van één van deze finishing touches (of een ander product uit hun rode lijn) een hannah Cell Active (45ml) ter waarde van €39,- cadeau! Dit product stimuleert de doorbloeding van je huid, waardoor je huidverbeterende crèmes nog beter z’n werk kunnen doen en je straks met een prachtige glow aan het kerstdiner verschijnt. Niet alleen leuk om te geven, ook geweldig om zelf cadeau te krijgen. Check een huidcoach in de buurt en vraag naar de actie.

Bron & Beeld: hannah

Laatste nieuws